Özdilek

Siyaset

Tarhan: 'Bu çöpler utanç verici'

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Gebze Küçük Sanayi Sitesi ve Hasköy Sanayi Sitesi önünde gördüğü çöp yığınlarına tepki gösterdi.

22 Şubat 2014 Saat: 10:04
Tarhan: 'Bu çöpler utanç verici'
Tarhan: 'Bu çöpler utanç verici'

Tarhan, çöp yığınlarını kaldırmayan AKP’li Gebze Belediye yöneticilerine seslenerek, “Bu tablo utanç vericidir” dedi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları ve yöneticiler, Gebze Oto Sanayi Sitesi yönetimi ve esnafları ziyaret etti. Gebze Küçük Sanayi Sitesi ve Hasköy Sanayi Sitesi’nden kaynaklanan tehlikeli ve endüstriyel atıkların alınmamasından şikayetçi olan işletmeciler bu sorunla ilgili çalışma yapılması konusunda Tarhan’dan destek istediler.

Tarhan, Sanayinin girişinde karşılaştığı çöp manzarasından utanç duyduğunu belirtip AKP’li Gebze belediye yöneticilerine tepki göstererek. “ Sanayiye girdiğimde gördüğüm tablo içler acısı. Bende bu sanayinin bir üyesiyim. Burada çıraklık yaptım. Gebze’nin orta yerinde bu manzarayla karşılaşmak utanç verici. Çöpleri almaya ihtiyaç bile duymuyorlar. Nasıl olsa vatandaşlar bizlere oy veriyor anlayışı hakim” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat