Özdilek

Siyaset

Tarhan: ''Bekirdere üvey evlat kalmış''

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İlçe Örgütü Esnaf Komisyon Başkanlığında Bekirdere Esnaf Birliğinin organize ettiği kahvaltıda Bekirdere sakinleriy

10 Ocak 2014 Saat: 22:33
Tarhan: ''Bekirdere üvey evlat kalmış''
Tarhan: ''Bekirdere üvey evlat kalmış''

Bekirdere Mahallesi eski Karakol Caddesi’nde gerçekleşen kahvaltıya CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’in yanı sıra Emekli-Sen Şube Başkanı İbrahim Turgut, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Uzun, Büyükşehir eski aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir, İzmit İlçe eski Başkanı Necdet Çetinak, Belediye Meclis üyesi aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10 yıl önce buraları nasıl bıraktıysak öyle duruyor diyerek sözlerine başlayan CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen,  “Bir köfteci Selman’ı birde karakolu yıktılar. Dün akşam Akmeşe de hepimizi üzen bir kaza yaşandı. 10 yıldır o yollar için bir proje geliştirmediler. Bu işler geçmiş olsun demekle olmaz proje geliştirmekle olur. 15 yılda 2 milyar dolarla İzmit’e değer katan projeler yaptık. Yaptığımız projeleride sattılar. 10 yılda ne raylı sistem var nede trafik sorununa bir çözüm var. Esnaf perişan, halk perişan her geçen gün sıkıntı artıyor “ dedi.

247 katrilyonluk asrın soygununu yaptılar diyen Sirmen, “Bu soygunun üstünü örtmeye çalışıyorlar. Bu paraların hepsi vergi olarak zam olarak bizden çıkacak. 30 Mart hesaplaşma, bizi yönetenlere ders verme günüdür. Biz geldiğimizde İzmit’te bir tane otopark bile yoktu. Bu nedenle çalışan ile çalışmayanı ayıracağız. Seçimlerde çalışanın hakkını vereceğiz “ dedi. Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ı öven Sirmen, “Tahsin Tarhan çekirdekten yetişmiş bir iş adamıdır. Birlikte el ele vereceğiz. Kocaeli hep beraber ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Sözlerine size söz veriyorum diyerek başlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, “Belediyeyi aldığımız zaman buraları şenlik alanına dönüştüreceğiz. Bekirdere gördüğüm kadarıyla üvey evlat kalmış. Sizden isteğim ve ricam bugün ki düzene artık dur diyelim. Kocaeli’nin geçmişine baktığımızda Leyla Atakanlar, Erol Köseler ve Sefa Sirmenler var. Bu gün baktığınız zaman kısıtlı bütçelerle büyük projeler yapıldı. Fakat mevcut yönetim kitapçıklarında yazdıkları hiçbir işi yapmamışlar ve devletin yapacağı projeleri yazmışlar” diye konuştu.

Yoksulların, gençliğin ve işsizliğin sorununu çözmek için buna bir dur deyin ve hesap sorun diyen Tarhan, “ Ben bir sanayici olarak başkaldırıyorum. Ben bu kenti sanayicilerle,  gençlerle, esnafla, üniversite ile yöneteceğim. İçinizden çıkmış biri olarak, yoksulluğu ve işsizliği iyi bilen biriyim “ dedi. Tahsin Tarhan konuşmasının sonunda, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat