Özdilek

Çevre

Tarhan, "Artvin'i görün, Giresun'a sahip çıkın"

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Giresun’a, Artvin’e ve yeşile sahip çıkın” dedi.

22 Şubat 2016 Saat: 10:49
Tarhan, "Artvin'i görün, Giresun'a sahip çıkın"
Tarhan, "Artvin'i görün, Giresun'a sahip çıkın"

Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği Giresun’un Ekonomik ve Turizm Potansiyeli ile Giresun Çalıştayı başlıklı bir program gerçekleştirdiler.

Gebze Kültür Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen etkinliğe CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak, İstanbul Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve çok sayıda vatandal katıldı.

TOKMAK, DERNEK FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Programda ilk olarak Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak konuştu. Tokmak, “ 11 ay oldu dernek olarak kurulalı. Dernek olarak bugüne kadar çok önemli çalışma ve faaliyetlerde bulunduk. Derneğimiz kuruluşunda 40 üniversite öğrencisine burs verirken bu sayıyı bugün itibariyle 100 öğrenciye çıkardık. Derneğimiz üyeleri için başta işadamlarımız olmak üzere diğer üyelerimizle Giresun’a gezi düzenledik. Dernek olarak bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalıştayın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Dernek başkanı Kemal Tokmak’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da birer teşekkür konuşması yaptı.
ARTVİN'İ GÖRÜN GİRESUNA SAHİP ÇIKIN

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Hepimiz Anadolu’nun farklı yerlerinden bu bölgeye geldik. Artık şehirde yaşayacaksan geldiğimiz yerlerin kültürünü unutmamalıyız. Giresunlulardan bir istediğim var. Giresun’a ve yeşile sahip çıkın. Bugün Artvin’de yaşananları görüyorsunuz. Sizlerden Giresun’a, Artvin’e ve yeşile sahip çıkmanızı istiyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından derneğe yaptıkları hizmetlerden dolayı çok sayıda isme birer teşekkür plaketi verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat