Özdilek

Siyaset

TARAFTAR SİRMEN DEDİ, DOĞAN STADI TERK ETTİ

Kocaelispor taraftarı maçta "Kurtar bizi Sirmen" dedi, izmit Belediye Başkanı Doğan stadı ret etti

15 Aralık 2013 Saat: 17:37
TARAFTAR SİRMEN DEDİ, DOĞAN STADI TERK ETTİ
TARAFTAR SİRMEN DEDİ, DOĞAN STADI TERK ETTİ

Kocaelispor'un bugün içine düştüğü durum 7'den 70'e hepimizi derinden üzse de, bu kentin takımı bir zamanlar kök söktürdüğü Süper Lig'ten 3. Lig'e düşse de, şimdilerde bulunduğu grupta dibi görse de, ne yeşil-siyahlı renklere gönül vermiş taraftar, ne de Kocaeli halkı umudunu yitirmiş değil. İsmetpaşa'da oynan maç da bunu gösterdi. Stadı dolduran yeşil-siyahlı taraftarlar, Kocaelispor'un efsane başkanı Sefa Sirmen'den yardım istedi.
 
GOLÜ DE SEFA ATTI
Başkanı olduğu dönemde Kocaelispor'un adını tüm Türkiye'ye duyuran, takımı markalaştıran, üç büyüklerin korkulu rüyası haline getiren ve bu kente Türkiye kupası kazandıran Sefa Sirmen uzunca bir aradan sonra maça gitti. Sirmen'in ayağı uğurlu geldi ve Kocaelispor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Maçta ilginç bir tesadüf de yaşandı; ilk golü atan ‘Sefa' oldu. Bu arada Kocaelisporlu taraftarlar maçta Sefa Sirmen'e sahip çıktı. 
 
KAÇARCASINA AYRILDI
Kocaelisporlu taraftar “büyük başkan” sloganlarıyla stadı inletirken, protokol tribününde Sirmen'in yanında oturan AKP'li İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın yüzü bir anda  asıldı. Taraftarın “Sallasana sallasana mendilini, Sefa Sirmen kurtarsana Körfez'ini” sloganları, Nevzat Doğan'ın canını iyice sıktı. Sirmen, taraftarın isteği üzerine ayağa kalkarak el sallayınca Nevzat Doğan on dakika geç geldiği maçtan ilk yarı bitmeden kaçarcasına ayrıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat