Özdilek

Aşayiş

Taraftar cinayetinde karar verildi

19 Mart’ta, İzmir’de oynanacak Altay-Kocaelispor maçına otobüsle gitmek için, Kocaelispor taraftarları Perşembe Pazarı Alanı’nda toplandı. Taraftarlar arasında çıkan kavga sonucu Serhat Boz (27), Hakan Kaptan (27) ve Okan Örçen (25)

16 Kasım 2017 Saat: 14:17
Taraftar cinayetinde karar verildi
Taraftar cinayetinde karar verildi

Olay sonrası kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan Serhat Avcılı, Doğan A. ve Semih B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş, Avcılı tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Serhat Avcılı ile taraf avukatları katılırken, tutuksuz sanıklar Doğan A. ile Semih B. ise duruşmaya gelmedi. Duruşmada, Mahkeme Başkanı Yusuf Coşkun'un savunma için söz verdiği sanık avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu, kavganın ardından müvekkilinin yaklaşık 500 kişilik taraftar grubunun linç girişiminden kurtulmak istediği sırada talihsiz olayın yaşandığını söyledi. Savunmaların ardından mahkeme heyeti karar için 5 dakika ara verdi. Aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, ''kasten öldürme'' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdığı Serhat Avcılıya, "haksız tahrik" ve duruşmalardaki iyi halini gözeterek 15 yıl hapis cezası verdi. Öte yandan, tutuksuz sanıklar Doğan A. ile Semih B'ye ise "yaralama" suçlarından adli para cezası verildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat