Özdilek

Siyaset

Tanta'dan seçim bürosu

CHP’den İzmit için aday adayı olan KYÖD eski Başkanı, Diş Hekimi Hakan Tanta, Cumhuriyet Caddesi üzerinde, Ulugazi İlkokulu karşısında seçim bürosunu açtı.

11 Eylül 2013 Saat: 19:18
Tanta'dan seçim bürosu
Tanta'dan seçim bürosu

Yeni seçim bürosunda basın toplantısı düzenleyen Tanta,  herün 14.00-17.00 saatleri arasında  seçim bürosunda olacağını  açıkladı.

CHP’deki aday adaylığı yarışında var olacağını, adaylığı kesinleşene kadar mesliği Diş Hekimliğine de devam edeceğini söyleyen Hakan Tanta  şöyle konuştu:

“-50 kiien oluşan bir ekiple  İzmit için projeler ürettik. Bu ay sonundan önce ilçe örgütümüze teslim edeceğim. Dünyanın konuşacağı projelerimiz var. İzmit için çok önemli hayallerim var.”

Hakan Tanta, arkadaşları ile birikte  mahalle ve köy ziyaretleri yaptıklarını, CHP’nin İzmit’teki  7.400 üyesine de ulaşmayı hedefledeklerini söyledi, “Suiyasete geri dönmemek üzere girdim. Ön seçimde çok şanslı olduğumu, sürpriz yapabileceğimi düşünüyorum.Adaımız kim olursa olsun seçimlere kadar aynı performansla çalışmaya devam edeceğime de söz veriyorum. Sirmen ve Erenkaya, bu kente hizmet etmiş, saygı duyduğum büyüklerimizdir. Ama ben başladığım noktadayım. Kırgınlık olmadan yaşanacak bir ön seçim yarışı, CHP’nin oyunu da arttıracaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat