Özdilek

Siyaset

Tanta Partililerle Buluştu ,POSCO’ya Dikkat Çekti!

CHP İzmit ilçe belediye başkan aday adaylarından diş doktoru Hakan Tanta KASO sosyal tesisleri Bhtinya'da partilileri ağırladı.

23 Ekim 2013 Saat: 09:29
Tanta Partililerle Buluştu ,POSCO’ya Dikkat Çekti!
Tanta Partililerle Buluştu ,POSCO’ya Dikkat Çekti!

    Yaklaşık 400 partili üyenin katıldığı kokteyl oldukça neşeli geçti.     Tanta, Masa masa dolaşarak  "Aramızda bulunduğunuz ve beni desteklediğiniz için katılan herkese teşekkür ederim" dedi.  CHP'nin ağır toplarından fazla bir katılım olmamasına rağmen partililerin kokteyle rağbet ettiği dikkatlerden kaçmadı. Tanta, "Bu kent bu kentin çocuğunu bağrına bastı bunu gördüm. 50 mahalleyi dolaşıp halkımızda bir araya geldim. Herkese bana gösterdiği ilgi için şükran doluyum.  Birçok sosyal konu da atılacak her adımı attım. AKP hükümetinin sindirmek istediği tüm gazetecileri KYÖD'e getirerek konuşmalarını ve seslerinin duyulmasını sağladık.

      Bakın POSCO sayesinde havamız zehirlenmeye başladı bile. Bunu zaten biz çok önce duyurmuştuk. Gezi direnişinin hep en ön saflarında yer aldım. Çocuk parkını bir gece bile terketmedik. Artık bu kentin boş sözlere karnı tok. Bu nedenle proje ekiplerimizi kurduk. Sokak çocuklarının kente, Ülkeye kazandırılması için projeler hazırladık. Kent anayasasını proje olarak hazırladık. Aday biz olmasak bile kenti gezmeye dem edeceğiz. Kim aday olursa olsun. Örgütümüzle gezerken artık yeni birileri olsun istiyoruz dediler. Biz mustafa Kemal'in askerleriyiz. Bundan sonra uzlaşma değil sizden kendime oy istiyorum. Burada adaylığımızı ilen edelim mı? Partinin bayrağını Belsa'nın çatısına dikmek için sizlere söz veriyorum" dedi.

Gençtürk katıldı

Ağrı top olarak ilgi gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Keramettin Gençtürk kokteylde hazır bulunurken partinin il ve ilçe yönetimlerinde geçmişte ve günümüzde görev almış yöneticileri de etkinlikte yer aldılar.

Yalnız bırakmadılar

Partili üyelerden yaklaşık 400'ünün katıldığı Hakan Tanta kokteyli son yılların en önemli destek hareketlerinden birine dönüşüverdi. Partililer olarak Hakan Tanta'yi yalnız bırakmayan partililer bol bol gelecekten söz ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat