Özdilek

Siyaset

TANTA ,İDDİALİ BAŞLADI

CHP’den İzmit Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için müracaatını yapan Hakan Tanta, parti tarafından aday gösterilmesi halinde seçimi kazanacağından şüphesi olmadığını İDDİA ETTİ.

1 Ağustos 2013 Saat: 13:51
TANTA ,İDDİALİ BAŞLADI
TANTA ,İDDİALİ BAŞLADI

CHP’den İzmit Belediye Başkan adayı olmak üzere geçtiğimiz haftalarda İzmit ilçe örgütünden dosyasını alan kentimizin tanınmış simalarından, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) eski başkanı Hakan Tanta, önceki gün CHP İzmit İlçe binası önünde düzenlenen programla aday adaylığını duyurdu. Çok sayıda partili ile sevenlerinin kendisini yalnız bırakmadığı programda konuşan Tanta, aday adaylığı içi başlatılan sürecin yalnızca kendisi için değil, İzmit’te yaşayan büyük bir kesim için başladığını belirtti. Tanta, bu önemli gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarıyla tek tek selamlaşarak sohbet etti.

PARTİLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Büyük coşkunun hakim olduğu adaylık açıklaması törenine, İlçe Başkanı Selman Yıldırım, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, eski Milletvekili Erol Köse, eski il başkanı Necdet Çakır, eski milletvekili Bekir Yurdagül, KYÖD Başkanı Haşmet Belen, Mimarlar Odası Başkanı Yalçın Ergen, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin, İzmit Belediye Başkan aday adayları, Aysun Erenkaya, Cüneyd Özkürkçügil, Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Keramettin Gençtürk, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.

‘AKP’Yİ LİMON GİBİ SIKACAĞIZ’

CHP örgütlerinin yakalamış olduğu ‘2014 İzmit bizim’ anlayışını tüm İzmit halkının yakalamış olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Selman Yıldırım, adaylık açıklamasına gösterilen ilgiye dikkat çekerek, “Bütün İzmit burada. Bu 2014 yılında İzmit’in CHP’nin olacağının bir tescilidir. İzmitli halkımız da 2014 yılında CHP’nin Belsa’yı alacağına inanmıştır. Aday adayı arkadaşlarımın çoğunun heyecanını görünce, CHP’yi kullanarak bu kente sahip çıkma anlayışlarını görüyorum. İsmet İnönü zamanında, ‘limon gibi sıkacağız’ demişti. Biz de Kocaeli ve İzmit’te AKP’yi limon gibi sıkacağız” dedi.

‘CHP İZMİT SEÇİME HAZIR’

Uzun yıllar İzmit’te yaşadığını ve amacının gelecek nesillere yaşanılabilir bir İzmit bırakmak olduğunu söyleyen Hakan Tanta, “Kim aday gösterilirse gösterilsin omuz omuza çalışacağız. Bu İzmit meselesi değil, vatan meselesidir. Gönlümde, örgütlerimizin yönettiği sosyal belediyeciliğin iktidarda olduğu, uluslararası çağdaş festivallerin yapıldığı, trafik sorununu çözmüş, sokakları sanat kokan, Kocaelispor’un 1. Lig’de olduğu engelsiz, üreten istihdam sağlayan çağdaş medeni bir İzmit var” ifadelerini kullandı. Tanta, parti tarafından aday gösterilmesi halinde İzmit’in mührünü alana dek örgütle kol kola çalınmadık kapı girilmedik ev bırakmayacaklarını söyleyerek, “Eğer aday gösterilirsem seçimi kazanacağımdan hiç şüphem yok” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat