Özdilek

Siyaset

Tansiyonu düşen Küçükaya çalışmaktan vaz geçmedi

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya Referandum süreci boyunca durdurak bilmeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

29 Mart 2017 Saat: 22:34
Tansiyonu düşen Küçükaya çalışmaktan vaz geçmedi
Tansiyonu düşen Küçükaya çalışmaktan vaz geçmedi

O kadar yorgun düşüyor ki tansiyonu düşmesine rağmen çalışma azminden vaz geçmeden Hayır çıkarmak için canla başla mücadele veriyor. Küçükkayanın bugün ki durağı Gültepe Dörtyol Hicret Camiin deki Cemaatle oturup sohbet eden Küçükkaya daha sonra ise Bekirdere Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşa Referandum süreci ile ilgili bilgiler verdi.

 

Partili kimliğimle konuşmuyorum

 

CHP İzmit İlçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Muhtar arkadaşların tüm sorunlarını biliyoruz. Mahallenizin de sorunlarını biliyoruz, Çözümün adresi Türkiye Büyük Millet Meclisindedir. Sizin sorunlarınızın farkındayız, nasıl çözülmesi gerektiğini biliyoruz. Her türlü çalışmayı yapmış durumdayız. 16 Nisanda sandığa gideceğiz. Bu süreç bir parti, hükümet, Cumhurbaşkanı seçimi değil. Bu seçim tüm vatandaşlarımızı ilgilendiriyor. Siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakacağız. Bu anayasa değişikliği bizim hangi derdimizi çözüyor onun üzerinde konuşacağız. Size hitap ederken partili kimliğimi bir kenara bırakıyorum. Sizler gibi vatanını seven bir kişi olarak konuşuyorum” dedi.

Tercih sizin tercihiniz

 

Küçükkaya, “Kullanacağımız oyun sonuçları nereye varır bunu hep beraber düşünmemiz lazım. Bu bir rejim değişimidir. Vereceğimiz karar bugünün kararı değil geleceğimiz ile ilgili karardır. Bütün mesele tercihimizi demokrasiden yana mı yoksa tek adam rejiminden yana mı kullanacağız. Bu model geçerse hiçbir milletvekili bakan olamayacak. Tercih sizin tercihiniz. Demokrasi tercihi mi, otoriter yönetim tercihi mi? Şimdiki sistemde bakan sayısını meclis belirler, getirilmek istenen sistemde ise tek kişinin tercihi oluyor ve istediği kadar bakan atayabiliyor. Anayasa hepimizin anayasası böyle değerlendirmemiz lazım” dedi.

Bu memleket hepimizin

 

Siyasi parti liderlerine seslenen Küçükkaya, “ Kenttin Liderlerine sesleniyorum gelin bu paketi karşılıklı tartışarak anlatalım kanalı yada gazeteyi siz belirleyin oturup konuşalım, beni mahçup edin dedim. Ama hala ses soluk çıkmıyor. Hatta ben 15 dakika konuşayım siz istediğiniz kadar konuşun diyorum ama cesaret edemiyorlar. Ben vatandaşın neden hayır demesi gerektiğini, neden evet dememesi gerektiğini anlatıyorum. Akıl süzgecinden geçirip vicdan terazisinde tartmalıyız. Allahın bize verdiği en değerli hazine akıldır. Çünkü hayatı sorgular. Bize şimdi diyorlar ki siz aklınızı kullanmayın bir kişi kullanacak, hiç karar vermeyin bir kişi verecek. Benim gibi düşünmeyen bir vatandaş düşüncesini ifade edemezse demokrasi olur mu? Bu memleket hepimizin ortak vatanıdır. Bu ülkenin 80 milyonu vatanseverdir. Bana sorarsanız Evet’in vebali ağırdır” ifadelerini kullandı.

Kuva-i Milliye Ruhu

Küçükkaya İzmit’in Hayır Oyları % 50 geçmiş durumda bu yüzden AKP, Hükümetin yetkilerini kullanarak Hayırcılara baskı yapmaya çalışıyorlar. İstedikleri kadar baskı yapmaya kalksınlar, onların Devlet imkanları varsa bizlerinde Kuva-i Milliye Ruhumuz var dedi. Küçükkaya gençlerimiz, kadınlarımız herkes kendi imkanlarıyla mücadele ediyor, neden çünkü Gazi meclisimizi kapattırmamak için, inandık, inandılar ve gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 18 Gün kaldı, bizlere gelip son günlerde hiç uyumasak ne olur başkan diyen halkımız var. Bu vatandaşlarımı gördükçe çalışma azmimiz daha da artıyor. dedi

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat