Özdilek

Siyaset

Tannur bastırdı, bayrak astırdı

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Nazif Tannur, MARKA binasının önünde Türk bayrağı bulunmadığı için ajansı, İçişleri Bakanlığı ve Valiliğe şikayet etmişti.

13 Ocak 2014 Saat: 23:58
Tannur bastırdı, bayrak astırdı
Tannur bastırdı, bayrak astırdı

Ajans, şikayet üzerine binanın önüne Türk bayrağı ve direk yerleştirdi.

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Nazif Tannur, il ve ilçelerindeki eksiklikleri dile getirmeye devam ediyor. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve yardımcıları gibi birçok kişi hakkında suç duyurusunda bulunan Tannur, bu kez Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA)’nın bulunduğu binanın önünde Türk bayrağının dalgalanmaması üzerine suç duyurusunda bulundu. Tannur’a İzmit Belediye Başkan Yardımcıları İlker Kazan ve Nurdoğan Erkul da eşlik etti.

BAYRAK VE DİREK TAHSİS EDİLDİ

Tannur’un gerekli mercilere şikayeti üzerine MARKA ‘Biz sürekli bayrak çekmekle yetkili ve görevli kılınan kurum ve kuruluş olmadığımız konusunda tereddütte kaldık. Kalkınma Bakanlığı ile istişare başlattık, Bildirilen kanaate göre işlem tesis edilecek’ cevabını verdi. Tannur, ayrıca 10 Kasım’da kurumun bayrağının olmaması sebebiyle bayrağını yarıya indirmediğini de ifade etti. Bunun öncesinde Tannur’un da fotoğrafladığı şekilde binanın camlarına Türk bayrağını asan kurum, binaya direk ve Türk bayrağı tahsis etti.

TOPACA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Tannur, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberlik için en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde 10 Kasım’da Atatürk’e saygısızlık yaparak camlara Türk bayrağı yapıştırarak reklam malzemesi kullanan ve bayrağın dalgalanmamasını engelleyen Kocaeli Valisi Sayın Ercan Topaca’ya çok çok teşekkür ediyorum” diyerek Topaca’ya da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat