Özdilek

Kültür/Sanat

TANKER ÖĞRENCİ SERVİSİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

TEM otoyolundan meydana gelen kazada bir tanker öğrenci servisinin üzerine düştü. Kazada 3'ü ağır 10 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun  Dilovası İlçesi geçişinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen zincirleme kazada kabus dolu anlar yaşandı. On aracın karıştığı kazada kontrolden çıkan boş akaryakıt tankeri TEM Otoyolu'ndan D-100 Karayolu'nda öğrenci taşıyan minibüsün üzerine düştü. Kazada  3'ü ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar Derince Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 
VİYADÜKTEN DÜŞTÜ
Kaza saat 14.30 sıralarında Dilovası İlçesi Tavşancıl geçişinde meydana geldi. Yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda 8 araç birbirlerine girdi. Aynı anda Erdal Karayel yönetimindeki 34 EY 568 plakalı boş akaryakıt tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra viyadükten D-100 Karayolu'na uçtu. Tanker Levent Tuncel yönetimindeki 34 HBA 53 plakalı öğrenci taşıyan minibüsün ön bölümüne düşerken,  bu kez arkadan gelmekte olan 41 FU 283 plakalı hafif ticari araç da onlara çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ve içersideki 8 öğrenciyle birlikte akaryakıt tankeri sürücüsü yaralandı.
TEM KAPANDI
Kaza nedeniyle hem D-100 Karayolu, hem TEM otoyolu her iki istikameti ulaşıma kapandı. Olay yerine çağrılan çok sayıda 112 Acil ambülansı yolun emniyet şeritlerinin de dolu olması nedeniyle kaza bölgesine güçlükle ulaştı. Yaralılar Derince Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlar yol kenarına alındıktan sonra TEM ve D-100 karayolu saat 16.30 sıralarında yeniden ulaşıma açıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat