Özdilek

Siyaset

Tan: Kadın varsa emek var

CHP'li aday adayı Müzeyyen Topçu Tan, siyasi çalışmalarını Derince'nin mahallelerinde sürdürdü

13 Mart 2015 Saat: 10:59
Tan: Kadın varsa emek var
Tan: Kadın varsa emek var
CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Müzeyyen Topçu Tan, parti çalışmalarını halkla iç içe sürdürmeye devam ediyor. Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde bulunan bir mantı imalathanenin çalışanlarını ziyaret eden Tan, personele sohbet etti. "Kadın; ana demek, emek demek, sevgi, toprak, dayanışma ve hoşgörü demek. Kadınsız bir aile, kadınsız bir toplum ve kadınsız bir yaşam düşünülemez" şeklinde konuşan Tan, CHP iktidarında geleceğin kadınlarla birlikte kurulacağını dile getirdi.
KADIN KADINA SOHBET
Programına ev ziyaretleriyle devam eden Tan, konuk olduğu evlerde kadınlar tarafından sıcak karşılandı. Kadınların sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyen Tan, partisinin kadınlarla ilgili yapacağı projelerden bahsetti. Ardından semt pazarını ve esnafları  ziyaret eden Tan, zor şartlar altında iş yapmaya çalışan esnafların dertlerine ortak oldu. Derince esnafından alış veriş yapmayı da ihmal etmeyen Tan, esnaflarla ilgili hayata geçirmek istedikleri projelerden bahsetti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat