Özdilek

Siyaset

Tan Gebze’yi adımladı, işçilere destek verdi

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan, dün Gebze bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu, İşçilere destek verdi.

24 Mart 2015 Saat: 11:25
Tan Gebze’yi adımladı, işçilere destek verdi
Tan Gebze’yi adımladı, işçilere destek verdi

 TÜV Türk Gebze araç muayene istasyonunda sendikalı oldukları için işten çıkartılan 8 kişi ile de sohbet etme imkanı bulan Tan, işçilerin mağduriyetinin giderilmesini istedi. Tan’ın ziyaretinden memnun kalan işçiler de sadece sendikaya üye oldukları için işten çıkartıldıklarına dikkat çektiler. TÜMTİS Sendikası Gebze Şube Başkanı Ali Rıza Atik de ziyaretinden dolayı Tan’a teşekkür etti. İşçilerin sadece sendikaya üye oldukları için işten çıkartıldıklarını söyleyen Atik, “Önce sendikadan istifa ettirmeye çalıştılar, olmayınca da işten attılar. Arkadaşlarımız Anayasal haklarını sonuna kadar kullanacaklar, biz de Köseköy’de 3, Gebze’de de 8 arkadaşımıza destek veriyoruz. “ dedi. Atik, işverenin İstanbul’da dava açması gerektiğini de ifade ederek, süreci uzatmak için Ankara’da dava açtığına dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat