Özdilek

Siyaset

Talus, 23 Nisan Bayramı’nı kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Cumhuriyet’in 100.yılına gönderme yaptı. Talus’un açıklaması şöyle:

23 Nisan 2023 Saat: 10:10
Talus, 23 Nisan Bayramı’nı kutladı
Talus, 23 Nisan Bayramı’nı kutladı

Cumhuriyete giden yol açıldı

“Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açan, milli iradenin yansıması, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş 103. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Kurtuluş Savaşı'ndan 15 Temmuz'a her türlü işgalcilerin, darbecilerin ve vesayet odaklarının ülkemize ve millet iradesine yönelik tüm saldırılarına karşı sarsılmaz bir duruş sergileyen Gazi Meclisimiz, ilelebet milli iradenin bayraktarlığını yapacak ve 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesiyle milli egemenliğimizin yegane simgesi olmaya devam edecektir.

Bu özel ve anlamlı günün çocuklarımıza hediye edilmesi, ülkemizin yarınlarına duyulan inanç ve kararlığın da göstergesi olmuştur.

Yüreğimizde 100 yıllık Cumhuriyet sevdasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat