Özdilek

Güncel

TALİPOĞLU, YOL HİKAYELERİNİ ANLATTI

Ünlü program yapımcısı ve gazeteci Tayfun Talipoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeliyle yol hikâyelerini paylaştı.

9 Şubat 2013 Saat: 12:31
TALİPOĞLU, YOL HİKAYELERİNİ ANLATTI
TALİPOĞLU, YOL HİKAYELERİNİ ANLATTI
Talipoğlu, Türkiye yollarında karşılaştığı ilginç olayları ve tecrübelerini mizah ekseninde izleyicilerine aktardı. Kocaeli’nin değişimi konusuna da değinen Talipoğlu, “Körfezde denize girilecek deseler inanmazdım” dedi. Talipoğlu, “Körfezde mavi bayraklı plaj var. Bunları inkâr etmemek lazım. İyinin ve güzelin partisi yoktur. Doğrunun partisi yoktur. Doğruyu, doğru söylemek zorundayız. Türkiye’nin en büyük yanlışlarından bir budur. İnsan kendi düşündüğü parti bir şey yaparsa iyi diğeri yaparsa kötüdür diye bakar. Ama bakıyorsunuz Kocaeli’de güzel bir şeyler yapılmış. Bütün arıtma işleri halledilmiş” şeklinde konuştu. Sekapark’ta vakit geçirmek için çekim yapma bahanesiyle zaman zaman Kocaeli’ye gelip kalmak istediğini dile getiren ünlü yapımcı Tayfun Talipoğlu, Sekapark’ın dinlendirici ve hoş bir yer olduğunu söyledi. Talipoğlu “Kocaeli’de güzel şeyler yapılmış. Bütün bu güzellikler için tek bir şey kalıyor. Birbirimizi anlayabilmek. Birbirimizi anlamak da buluşmakla oluyor. Küskünlüklerin, dargınlıkların en büyük ateşleyicisi uzaklıklardır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat