Özdilek

Aşayiş

Talihsiz genç cinayete kurban gitti

İstanbul’da ikamet eden ve aslen Mardinli olan Osman ve Nadire Acar çiftinin çocukları Yusuf Acar(26) bir anda ortadan kayboldu.

13 Mayıs 2018 Saat: 23:37
Talihsiz genç cinayete kurban gitti
Talihsiz genç cinayete kurban gitti
İstanbul Pendik İlçesinde çalışan gencin en son 3 gün önce iş yerinden çıktığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildiYakınlarının kayıp ihbarı üzerine, Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Gencin bulunması için çalışmalar devam ederken Körfez İlçesi Kalburcu Köyü mevkiinde toprağa gömülü bir ceset bulundu. Bulunan cesedin kayıp genç Yusuf Acar’a ait olduğu ve 3 kurşun ile öldürüldükten sonra toprağa gömüldüğü tespit edildiKocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri,  olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesedi otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırdı. Yapılan adli işlemler sonrasında gencin cenazesi ailesine teslim edilerek, Acar’ın yakın akrabası tarafından öldürülüp gömüldüğü ve  olayı gerçekleştiren şahısın yakalandığı ileri sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat