Özdilek

Siyaset

Talihsiz CHP'li Zeynel kurtarılamadı

İşsiz ve talihsiz CHP'li Zeynel Göl’ün cenazesi bugün, Tavşantepe Cemevi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Tavşantepe'de defnedileceği öğrenildi.

3 Ocak 2014 Saat: 12:54
Talihsiz CHP'li Zeynel kurtarılamadı
Talihsiz CHP'li Zeynel kurtarılamadı

CHP İzmit İlçe'de 2 Aralık 2014 İlçe Örgütü’nde partinin evrak işlerine yardımcı olan ve herkes tarafından sevilen Zeynel Göl (38), dün sabah ilçe binasına geldi. Dün saat 13.15 sularında fenalaşarak yere düşen Göl’ün önce durumu netlik kazanmasa da kısa zamanda kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. İlçe binasında bulunan partililer tarafından kalp masajı ve suni teneffüs yapılan Zeynel Göl'ü hastaneye yetiştirmesi için çağrılan ambulansın Uzunçiftlik'te bulunan AKOM merkezinden yaklaşık 40 dakika da olay yerine gelebildiği iddia edildi.

İddialardan bir diğeri ise telefonla aranan Özel Akademi hastanesinin acil servis ve tedavilerinin ücretli olduğu ve bu yüzden hastayı kabul edemeyeceklerinin söylenmesine partililer tarafından öğrenilmesi üzerine mecburen sağlık bakanlı ambulansının gelmesi beklenirken bekleme süresinin 40 dakikayı bulduğu ileri sürüldü. Akademi Hastanesinin başhekiminin aranması üzerine rica minnet gönderilen ambulansın ise sağlık bakanlığı ambulansından sonra olay yerine geldiği de ortaya atılan iddialar arasındaki yerini aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat