Özdilek

Güncel

Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettiler

İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde hizmet veren Telefon Taksi Durağı’nda çalışan Recep Hıra (57) isimli sürücü 2 kişi tarafından taksisinin içinde bıçaklanarak gasp edildi. Saldırganlar fazla kaçamadan yakalandı.

7 Ekim 2014 Saat: 16:51
Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettiler
Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettiler

Olay, bayramın ikinci günü saat 22.00 sıralarında NCITY AVM önünde meydana geldi. İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde hizmet veren Telefon Taksi Durağı’nın şoförlerinden olan ve uzun yıllardır İzmit’te taksicilik yapan Recep Hıra, şehir içinden iki kişiyi taksisine müşteri olarak aldı.

İsimlerinin Y.B.(26) ile R.A.M.(22) olduğu öğrenilen şahıslar bindikleri taksi sürücüsü Recep Hıra’ya Tavşantepe Mahallesi’ne gideceklerini söyledi. Müşteri aldıktan sonra yola çıkan taksi NCITY Alışveriş Merkezi önüne geldiği sırada şahsılardan R.A.M. büfeden sigara alacağını söyleyerek aracı durdurdu ve taksiden indi. Bu sırada takside bulunan Y.B. yanında bulunan bıçağı çıkararak taksici Hıra’nın üzerinde paraları almak istedi. Araç içerisinde yaşanan boğuşma sırasında sürücü Hıra karnından bıçakladı. Taksiciyi soymayı planlayan şahıslardan Y.B. Hıra’nın cüzdanını ve içerisinde bulunan 300 TL parayı alarak kaçtı.

Karnından bıçaklanan sürücü Recep Hıra, bir süre şahısların peşinden koştu. Olayın sıcaklığında bıçaklandığını anlamayan Hıra diğer taksici arkadaşının bıçaklandığını söylemesiyle farkına vardı. Kendi imkanları ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne giden Hıra’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Recep Hıra’yı bıçaklayan 2 kişi çok geçmeden polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Saraybahçe Karakolu’nda ifadeleri alınan 2 sanık adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Y.B. ve R.A.M.’nin Sakarya’dan ilimize geldikleri, daha öncede birkaç kez benzer karıştıkları öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat