Özdilek

Aşayiş

Taksici para için öldürülmüş

Yenidoğan Köprü taksi cinayetinde Polis ve Jandarma trafından yapılan ortak operasyon ile gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Olayın gasp olduğu öğrenildi.

15 Aralık 2016 Saat: 19:57
Taksici para için öldürülmüş
Taksici para için öldürülmüş

İzmit  Yenimahalle Kuruçeşme Mevkiinde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası 40 yaşındaki Halil Güney,  18 Kasim günü nöbetçi olduğu taksi durağındanm kayıp oldu. Ormanlık arazide pompalı tüfekle öldürülen  ve aracı plakları sökülerek yanmış halde bulunan  Güney’in  katil zanlılarını yakalamak amacıyla polis ve jandarma tarafından ortak çalışma yapıldı.  Görgü tanığının olmadığı olayın çözümü için polis ve jandarma ekipleri gece gündüz çalıştı.  Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bulgular doğrultusunda bazı şüpheliler takibe alındı.  Derince ve  İzmit İlçelerinde 12 Aralık günü eş zamanlı operasyon yapıldı. Olayla ilgili olarak kardeş oldukları öğrenilen GökhanY ile M.Y  ve   M.T ile G.K isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alındıktan sonra emniyet müdürlüğüne götürülen ve sorgularına başlanan şüpheliler, biten işlemlerinin ardından akşam saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Kocaeli Adliyesine  sevk edildi.  Şahısların sorguları devam ederken, olayı para için Gökhan Y. isimli şahısın gerçekleştirdiği ve  Halil Güney’in üzerinde bulunan 1 günlük hasılatı ile birlikte yaklaşık bin lira parayı aldığı ileri sürüldü.  Kardeşi ve diğer 2 şüphelinin  ise olayla ilgileri bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıkları ileri sürüldü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat