Özdilek

Siyaset

Takım tutar gibi parti tutmayın

MHP Derince İlçe Teşkilatı’nın 40x40 programı kapsamında Derince’de mahalle ve köyler ziyaret edildi. Vatandaşlar, Büyükşehir adayı Saffet Sancaklı ve Derince adayı Halit Altuntaş’a ise büyük ilgi gösterdi

7 Aralık 2013 Saat: 17:16
Takım tutar gibi parti tutmayın
Takım tutar gibi parti tutmayın

Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Teşkilatı, 40x40 programı çerçevesinde önceki akşam Derince’nin mahalle ve köylerine ziyaret programı düzenledi. MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek tarafından organize edilen programda Derince ilçesinin 40 ayrı noktasına 40 ekiple ziyaretler gerçekleştirildi. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Saffet Sancaklı, Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş, geçen dönem adayı Abdurrahman Akgün, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

 

MHP’liler ilk olarak Esentepe mahallesindeki Halk Kıraathanesinde vatandaşlarla buluştu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı kısa konuşmasında, “Sizlerin içinizden geldik ve yine sizlerle birlikteyiz. Her şeyimiz artık tamam. Size yakışan aday profilimizle karşınızdayız. Sözünü tutan bir teşkilat karşınızda. Ezan ve bayrak diyenler kazanmak zorunda” dedi. MHP’nin Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş, “Geçmişte sizlerle birlikte hizmet ürettik. Şimdi de sizlerle birlikte hizmet üretmeye geliyoruz.

 

Mevcut yönetimin neler yapamadığını görüyorsunuz. Biz 1999 deprem felaketi gibi bir dönemde sizlerle birlikte hizmet üretmeye çalıştık. Şu anda da bana burada vekil ve kefil olacak birçok arkadaşım var. Kimse benimle ilgili ‘arsızlık yaptı, hırsızlık yaptı’ diye bir şey söyleyemez. Hiç hakim karşısına çıkmadım. Bunu ispat eden varsa ben de adaylıktan çekilmeye hazırım. Büyükşehir başkan adayımızda gençlerin sevgilisi ve birlikte sizlere hizmet üretmek için varız” diyerek sözlerine son verdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Başkan adayı Saffet Sancaklı ise yaptığı konuşma da, “Biz habersiz ziyaretleri daha güzel buluyoruz. Benim herhalde aranızda sevindirmediğim kimse yoktur. Çünkü 3 büyüklerde ve Kocaelispor’da futbol oynadım. Ancak 1999 yılında futbol hayatımı sonlandırdım. Sancaklı Şirketler Grubu’nun sahibiyim ve 5 şirketim var. MHP genel merkezinde de 75 kişiden birisiyim. Diyarbakır’da yaşanan olayları hepimiz gözlemledik. Bu seçim yerel seçim değil, var olma veya yok olma seçimi. Takım tutar gibi parti tutmayın. ‘Babam bu partiye veriyordu’ demeyin. Vatanını kim daha iyi seviyor ise ona destek verin. Türkiye’de borcu olmayan kişi yok. Burada da sorsam borcu olmayan bir kişi çıkmaz” dedi.

Ekonominin iyiye gitmediğini belirten Sancaklı, “Arap baharında paralar Türkiye’ye getirildi. Ama şimdi öyle değil. Paraları geriye çektikleri anda ekonomimiz bitecek. İcra dosyaları almış başını gidiyor. İktidara yakın isimler zenginleştikçe zenginleşiyor. Bana laf söyleyenlere sözüm; 5-6 yabancı dil biliyorum, Dünya’yı gezdim. Başbakan gibi amatör değil milli formayı giydim. Ama bunların ‘milli’ kelimesine alerjisi var. Kocaeli’ye her konuda küme düşürdüler.

 

Diğer bakanlar memleketlerini ihya etti ama bizim bakanlarımız ne yaptı? Biz Derince’de aday noktasında 2 ay araştırdık. Halit Altuntaş ismi çıktı. Sonrasında bizde Halit abiye teklif ettik ve kabul etti. Şimdi Halit abi ile hizmet etmeye geleceğiz. Göreceksiniz kentimiz en üst liglerde her konuda yer alacak” dedi. Konuşmaların ardından yapılan kahve gezilerinde özellikle Kocaelisporlu gençler Sancaklı ve Altuntaş’a spora destek vermelerini istediler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat