Özdilek

Siyaset

Tahsin Tarhan’ın SKM’si hizmette

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, seçim çalışmalarını İzmit ve Gebze’de hizmete açacağı Seçim Koordinasyon Merkezleri’nden(SKM) yürütecek. Tarhan’ın İzmit’teki SKM’si hizmete alındı, burada görev

9 Ocak 2014 Saat: 21:06
Tahsin Tarhan’ın SKM’si hizmette
Tahsin Tarhan’ın SKM’si hizmette

İzmit Alemdar Caddesi Beyaz İşhanı Kat: 6 No: 21 Daire: 6 adresinde açılan CHP Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin sorumluluğunu Hasan Çelik, Mustafa Küpçü ve Servet Alpaslan üstlendi. SKM’de ayrıca Üniversite Öğretim Üyelerinden oluşan proje grubu, İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları da aktif olarak yer alacak. Çalışmalara başlanan SKM de bir tane basın odası, sekreterya, Başkan odası, bir toplantı odası ve üç tane çalışma odası bulunuyor. SKM’nin irtibat numaraları (321 41 77 ve 321 41 88) olarak belirlendi.

Seçim Koordinasyon Merkezi sorumluları adına açıklama yapan Mustafa Küpçü, “Seçimin tek patronları il ve ilçe başkanlarıdır. Biz onlara yardımcı olmaya çalışan teknikerleriz” dedi. Küpçü, “Bizler burada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Örgütün üstünde değil, emrindeyiz. Bizlerin hem mesleki hem de parti emeği olarak bir geçmişimiz var” diye konuştu. Kocaeli halkının yaşamını kolaylaştıracak projelerinin hazır olduğunu belirten Küpçü, kentin kaybolan sosyal demokrat kimliğini yeniden kazandırıp sosyal demokrat belediyeciliği yeniden yaşatacaklarını belirtti.

Mustafa Küpçü, “Bizler iman ettik. Bu seçimleri kazanacağız. Partimiz, adaylarımız dürüst insanlar. Örgütümüz çok güçlü ve heyecan dolu. Halkımız halktan yana iktidarı özledi” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat