Özdilek

Siyaset

Tahir Büyükakın,KESOB’ı ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(KESOB)’ni ziyaret etti.

27 Aralık 2018 Saat: 11:49
Tahir Büyükakın,KESOB’ı ziyaret etti
Tahir Büyükakın,KESOB’ı ziyaret etti

Birlik Başkanı Kadir Durmuş, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, birliğin yönetim kurulu üyeleri, bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Kocaeli esnafının sorunlarını dinledi. ‘Esnaf bir babanın oğlu’ olduğunu vurgulayan Tahir Büyükakın, kendisinden istenen talepler üzerine ise, “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” ifadelerine yer verdi.

Esnaf evine ekmek götürmeli

Bilecik’te Valilik yaparken ekmek fiyatları ile ilgili sorunları konuşmak için bütün esnafı çağırdığını, irsaliyelere kadar baktığını ve fiyatları birlikte belirlediklerini dile getiren Büyükakın, “Size klasik politikacı kimliğiyle gelmeyeceğim.  Belediye dışında bir sıkıntınız olduğunda bile, işimi gücümü bırakıp bunun peşine düşeceğimi söyleyebilirim. Birlikte sıkıntıları çözmeye çalışırız, çözülmezse başka bir yol buluruz. Önemli olan esnafın evine ekmek götürmesi. Vatandaşın ve esnafın mağdur olmayacağı çözümler için uğraşacağız” dedi.

Kadir Durmuş’un esnaf kooperatif olarak bazı istekleri olduğunu söylemesi üzerine Büyükakın “Onları başkan olduktan sonra isteyin” demesi gülüşmelere yol açtı. Esnaf odası temsilcileri “Zaten başkan olacaksınız, sıkıntı yok” demesi üzerine Tahir Büyükakın “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” diye konuştu. Konuşmasının ardından Birlik Başkanı Durmuş ise, yerel yönetimlerle iç içe çalıştıklarını belirterek “Cenabı Allah yardımcıları olsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat