Özdilek

Aşayiş

Taburcu olmak istemeyen mahkum, İntihara kalkıştı

Kandıra Yarı Açık Cezaevinde, işlemiş olduğu iddia edilen bir suçtan yatmakta olan G.K isimli bayan mahkum,tedavi için getirildiği hastanede intihara kalkıştı.

12 Haziran 2017 Saat: 11:41
Taburcu olmak istemeyen mahkum, İntihara kalkıştı
Taburcu olmak istemeyen mahkum, İntihara kalkıştı

Kandıra Yarı  Açık Cezaevinde, işlemiş olduğu   iddia edilen bir suçtan yatmakta olan  G.K isimli bayan mahkum,  bir süre önce ranzadan düşerek kalça kemiğini kırdı.  Olay sonrası Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavisine burada devam edilen  bayan, sabah saatlerinde tedavisinin bittiğini ve taburcu olacağını öğrenince  intihara kalkıştı.Doktoru taburcu olacağını söyleyince  paniğe kapılan ve cezaevine geri gitmek istemediğini söyleyen G.K. bir anda tedavi gördüğü servisin camına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. İkinci kattaki servisin camına çıkan G.K.’yi görenler, hemen  durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri şişme minder açarak güvenlik önlemi alırken polis ekipleri de G.K.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra polis ekipleri tarafından ikna edilen G.K. aşağıya indirildi. G.K.’nin aynı hastanede bir süre daha tedavisinin devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat