Özdilek

Ekonomi

Symbol Kocaeli'deki Hilton için son imza atıldı

Kavanlar Grup tarafından, Başiskele ilçesi sınırları içindeki eski İztop arazisinde yapımı devam eden Symbol Kocaeli projesinin en önemli unsurlarından biri olan Hilton Oteli ile ilgili son ve kesin imzalar atıldı.

9 Ocak 2014 Saat: 20:48
Symbol Kocaeli'deki Hilton için son imza atıldı
Symbol Kocaeli'deki Hilton için son imza atıldı

Symbol Kocaeli projesi kapsamındaki  Hilton Oteli için hazırlanan protokole Hilton Worldwide Türkiye Geliştirme Direktörü  Poğda Demircan ile, bu oteli işletecek olan Ever Group Yönetim kurulu Başkanı Selen Ersü imza koydular.

D-100 karayolu kenarında, eski İztop arazisi üzerindeki 51 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden Symbol Kocaeli projesi içinde yer alacak  otel, Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek, 2015 yılında misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Bu otel, Hilton’un Türkiye’deki 50 nci oteli olacak. Hampton by Hilton, 206 odalı olacak. Kavanlar tarafından inşaatı devam eden Symbol Kocaeli projesinde Medical Park Kocaeli Hastanesi,çok büyük bir AVM ve kongre merkezide bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat