Özdilek

Güncel

Symbol Avmden acil durumlara hızlı aksiyon…..

Symbol Avm ‘de gerçekleştirilen Acil Durum Butonları projesi ile, acil durumlara daha hızlı müdahale edilmekte ve bilgi sahibi olunmaktadır.

5 Mayıs 2017 Saat: 10:52
Symbol Avmden acil durumlara hızlı aksiyon…..
Symbol Avmden acil durumlara hızlı aksiyon…..

Ziyaretçilerinin en iyi, konforlu ve güvenli şartlarda zaman geçirmesini temel yönetim  prensibi olarak benimseyen Symbol Avm’de  tam zamanlı olarak 2 adet Acil Tıp Teknisyeni bulunmaktadır. Bunun yanında Avmde 50 noktaya yerleştirilen Acil Durum butonları ile yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı hızlı müdahale edilmektedir. Ayrıca büyük m2’ li bazı mağazalara ve restaurantlarda da aynı uygulama yapılmıştır.

Herhangi bir olumsuz durumda  butona basılması durumunda Sistem güvenlik odasındaki monitörde kat planları üzerinde nereden butona basıldığı sesli ve görsel olarak 7/24 görev yapan personele uyarıda bulunmakta ayrıca Acil Tıp teknisyenlerinin taktığı özel saate uyarı gelmekte ve butona nereden basıldığı saat ekranında yazmaktadır. Böylelikle en yakın güvenlik görevlisi ve sağlık uzmanı ilgili bölgeye kısa sürede ulaşmakta ve yaşanan olaya müdahale etmektedir.

Özellikle ziyaretçilerin yaşayabileceği sağlık sorunlarında  hızlı müdahalenin hayat kurtardığı gerçeği göz önüne alındığında uygulamanın önemi ortaya çıkmaktadır. Sadece sağlık sorunları değil güvenlik görevlilerine ihtiyaç duyulan durumlarda sistem kullanılabilmektedir. Bebek bakım odaları, özürlü wclerde özellikle konumlandırılan butonlar ile yaşanabilecek sorunlara müdahale edilebilecektir.

Farklı avmlerde geçmiş yıllarda yaşanan, özellikle sağlık sorunlarının geç müdahale yada iletişim sorunlarından dolayı vahim sonuçları olabildiğini belirten avm yönetimi ziyaretçilerin huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda alış veriş yapabilmeleri için farklı proje ve uygulamaları olacağının bilgisini vermektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat