Özdilek

Aşayiş

Sütçü Tayze'nin hayvanını çalmak istediler

İzmit İlçesi Yeşilova Mahallesi Saygı Sokak adresinde ikamet eden ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Fatma (57) ile Ergin Yılmaz (62) çifti, akşam saatlerinde ahırlarından gelen seslerden şüphelenerek kontrol etmek istedi.

24 Şubat 2018 Saat: 09:02
Sütçü Tayzenin hayvanlarını çalmak istediler
Sütçü Tayze'nin hayvanını çalmak istediler

Ergin ve FatmaYılmaz, kapısı açık olan ahıra girdiğinde elinde pompalı tüfek bulunan hırsızlık şüphelisi ile karşı karşıya geldi. Bu esnada hırsızlık şüphelisi elindeki pompalı tüfek ile ateş etti.  Tüfekten çıkan saçmalardan biri Fatma Yılmaz’ın başına isabet etti.  

 Ahırdan gelen sesleri duyan Yılmaz ailesinin komşularıda hemen koşarak olay yerine geldi. Pompalı ile ateş ederek Fatma Yılmaz’ın yaralanmasına neden olan şahıs, lüks bir otomobile binerek kaçmak üzereyken yakalandı.Yaşanılan olaylar esnasında hırsızlık şüphelilerinin birlikte oldukları düşünülen bir kamyondaki şüpheliler de olay yerinden gelen sesler üzerine bölgeden kaçtı.

   Bölge sakinlerinin ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Başına isabet eden saçmalarla yaralanan Fatma Yılmaz, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Mahalle sakinleri tarafından darp edilen ve polis ekipleri tarafından teslim alınan hırsızlık şüphelisi İzmit Seka Devlet Hastanesine götürüldü.Olay yerine gelen emniyet güçleri, şüphelilerin lüks otomobilinde incelemelerde bulundu. Otomobil içinde yapılan aramalarda çok sayıda plaka ve pompalı tüfeğe ait fişek ele geçirildi. Olayda yaralanan Fatma Yılmaz’ın oğlu Mustafa Yılmaz, “Babam ve annem burada oturuyor. Beni saat 23.00 sıralarında aradılar. Annem, evin altındaki ahırın kapısını açık görünce babama sesleniyor. Babam ahıra girince elinde bir tüfekle birisi ‘Girme vururum seni’ demiş. Sonra da ateş etmiş. Annem yaralanmış. Sonra sesleri duyanlar buradaki kişiyi etkisiz hale getirmişler.

         Ayrıca kamyonetle gelen kişilerde kaçmışlar. Annemle babamın büyükbaş hayvanları var. Benim ailem yıllardır sütçülük yapar ve geçimini sütçülükten kazanır. Daha önce de benzer hırsızlık olayları yaşamışlardı” dedi. Polis ekipleri olay yerinden firar eden diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat