Özdilek

Siyaset

Suruç’taki saldırıda Kocaeli'den 3 kişi hayatını kaybetti

Saldırıda hayatını kaybedenlerden ikisinin Kocaeli Üniversitesi öğrencisi i birinin de Darıcalı olduğu öğrenildi.

21 Temmuz 2015 Saat: 15:00
Suruç’taki saldırıda Kocaeli'den 3 kişi hayatını kaybetti
Suruç’taki saldırıda Kocaeli'den 3 kişi hayatını kaybetti

Suruç’ta meydana gelen bombalı saldırıda KOÜ’lü öğrenci Nazlı Akyürek ve Nuray Koçan da yaşamını yitirenler arasında. İstanbul ve Ankara’dan Kobani’ye destek için giden 300 kişilik ESP’li gençlerin hedef alındığı belirtiliyor. Patlama, basın açıklaması sırasında meydana geldi. Bombalı katliamda Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi ve sınıf arkadaşı olan Nazlı Akyürek ve Nuray Koçan da hayatını kaybedenler arasında. Nazlı Akyürek’in Sakarya doğumlu olduğu ve liseyi de Karasu Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladığı, Nuray Koçan’ın ise Bursa Mudanyalı olduğu öğrenildi. Aynı sınıfta okuyan Nuray Koçan ve Nazlı Akyürek'in yakın arkadaş oldukları ve KOÜ öğrencilerinden oluşan Öteki Hukukçular Platformu'nun da üyesi oldukları biliniyor.

 

DARICALI ERDAL BOZKURT DA ÖLENLER ARASINDA

Darıca Piri Reis Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası 27 yaşındaki Erdal Bozkurt da 300 kişilik grup ile birlikte Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gidenler arasındaydı. Ağrılı olan, Darıca'da ikamet eden ve inşaat işleriyle uğraştığı öğrenilen Erdal Bozkurt da dün yaşanan patlama sonucunda hayatını kaybetti. Erdal Bozkurt'un ailesi Darıca'dan hareket ederek cenazeyi almaya gitti. Erdal Bozkurt'un cenazesi memleketi Ağrı Patnos'ta defnedilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat