Özdilek

Spor

Süperler belli oldu

Birinci Amatör Küme’de Play-Off’ta final maçlarını kazanan Başiskele Damlarspor, Darıca Kültür ve Martıspor ve Köseköy Ateşspor Amatör Süper Lig’e yükseldi.

4 Şubat 2019 Saat: 09:37
Süperler belli oldu
Süperler belli oldu

Süperler belli oldu

Birinci Amatör Küme’de Play-Off’ta final maçlarını kazanan Başiskele Damlarspor, Darıca Kültür ve Martıspor ve Köseköy Ateşspor Amatör Süper Lig’e yükseldi.

Amatör Süper Lige yükselecek son üç takımın belirleneceği Birinci Amatör Küme Play-Off final maçları bugün büyük bir heyecana sahne oldu. Play-Off’ta oynanan üç maçta takımlar kazanarak önümüzdeki sezon Amatör Süper Lig’de mücadele etmek için büyük mücadele verdiler. Mehmet Ali Kağıtçı’nda Başiskele Damlarspor ile Tavşancılspor arasındaki mücadelenin normal süresi 1-1 tamamlanırken uzatmalarda gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Başiskele Damlarspor kalecisi Samet Gündüz’ün başarılı kurtarışlarının ardından Amatör Süper Lig’e yükselen Başiskele Damlarspor oldu.

 

Köseköy ateşspor sevindi

Derince Stadı’nda Darıca Kültür ve Martıspor ile Kocaeli 1937 Sekaspor mücadelesinden  Darıca Kültür ve Martıspor  sahadan 8-0 gibi farklı galibiyetle ayrılarak Amatör Süper Lig’e yükselen bir diğer takım oldu.  Dilovası Belediyespor ile Köseköy Ateşspor arasındaki mücadele oldukça çekişmeli geçerken 90 dakika sonunda sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Köseköy Ateşspor  Amatör Süper Lig’e yükselen üçüncü takım olmayı başardı. Müsabakaların ardından Amatör Süper Lig’e yükselen ekiplerin oyuncuları saha içinde büyük sevinç yaşadılar.  

 

BAŞİSKELE DAMLARSPOR: 5

TAVŞANCILSPOR: 4

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEMLER: Metin Ataş ***, Fatih Özbek ***, Abdullah Yalçınkaya ***

BAŞİSKELE DAMLARSPOR: Samet ***, Burak ***, Abdullah Bolboles *** (Tayfun **), Muhammet ***, Yakup ***, Abdullah Karaosmanoğlu ***, Mücahit ***, Bilal ***, Coşkun ***, Mehmet *** (Barış ***), Oben *** (Muhammet Çakır ***

TAVŞANCILSPOR: Mikail ***, Rafet **, Alim ***, Muhammet **, Ozan **, Gökhan ***, Şahin ** (Azat **), Emirhan ***, Kerim ** (Alperen **), Mehmet ** (Burak **), Batuhan *** (Emin **)

GOLLER: Coşkun DK.60, Emirhan DK.51

NORMAL SONUÇ 1-1

PENALTI ATANLAR: Muhammet, Mücahit, Bilal, Barış (Başiskele Damlarspor), Alim,Gökhan, Emirhan(Tavşancılspor)

PENALTI KAÇIRANLAR: Coşkun (Başiskele Damlarspor)Azat, Ozan (Tavşancılspor)

 

FOTO

BAŞİSKELE DAMLARSPOR

DARICA KÜLTÜR VE MARTISPOR

DİLOVASI BELEDİYESPOR

FİNAL MAÇLARI

GERGİN GEÇTİ

SAMET KURTARDI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat