Özdilek

Spor

Süper Kupa Pasifik Gemi’nin

Süper Kupa maçında Hüner Teknik ile Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği karşılaştı. Mücadeleden, Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği 4-3 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu

30 Haziran 2018 Saat: 08:51
Süper Kupa Pasifik Gemi’nin
Süper Kupa Pasifik Gemi’nin

Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Hüner Teknik ile Derince Belediyesi Esnaflar Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği takımları Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi bölgesel hakemlerimizden Tolga Güldibi yönetti. Alparslan Türkeş Stadı’nda oynanan maç büyük çekişmeye sahne olurken, ilk yarıyı Recep Serkan Çetintaş’ın attığı golle Hüner Teknik 1-0 önde tamamladı.

Şampiyon pasifik gemi

İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü eline alan Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği, Sercan Uslu’nun etkili oyunuyla skorda üstünlüğü yakalarken, sahadan 4-3 galip ayrılarak Süper Kupa’yı kazanan takım oldu. Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği’ne galibiyeti getiren golleri, Sercan Uslu (2), Tevfik Işık ve Kemal Sap’tan geldi. Hüner Teknik’in diğer iki golünü Recep Serkan Çetintaş ve Ceyhun Koza kaydetti.

KUPAYI İSA TAŞ VERDİ

Maçın ardından kupa ve madalya törenine geçilirken, mutlu sona ulaşan Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği’ne kupasını Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Taş verdi. Maçı yöneten hakemler; Tolga Güldibi, Eray Karmil ve Muhammed Tutak da katkılarından dolayı protokol tarafından plaketle ödüllendirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat