Özdilek

Güncel

Sundurma çökünce evde mahsur kaldı

İzmit’te meydana gelen olayda evinin önündeki sundurma aşırı kar yağışı nedeniyle çökünce bir kadın evinde mahsur kaldı.

19 Şubat 2015 Saat: 17:44
Sundurma çökünce evde mahsur kaldı
Sundurma çökünce evde mahsur kaldı

İzmit Terzi Bayırı Mahallesi Kale Sokak’ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Ayşe Öz isimli 78 yaşındaki yaşlı kadının kaldığı evin önündeki sundurma, şiddetli kar yağışı nedeniyle çöktü. Olay sırasında kapısının önünden odun alan Ayşe Öz, sundurmanın çöktüğünü görünce kendisini içeri attı. Ancak evinin önü kapandığı için, içeride mahsur kaldı.

Olay sonrası sesleri duyan ve Öz’ün evine koşan komşuları, kapının önünün sundurma ve kar ile kapandığını görünce itfaiyeyi aradı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri kapı önünde bulunan karı ve çöken sundurmanın parçalarını temizledi. Büyük korku yaşayan Öz, “Kendimi içeriye zor attım. Çok korktum. Evin her yeri zaten kar suyu ile dolu. Isınmak için odun yakıyorum. Almaya çıktığımda çöktü” dedi. İtfaiye ekipleri ve zabıta ekipleri bilgi aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat