Özdilek

Siyaset

Süleyman Soylu Gebze’de Açılışa yaptı

Süleyman Soylu Gebze Sivil Toplum Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

1 Mart 2014 Saat: 23:22
Süleyman Soylu Gebze’de Açılışa yaptı
Süleyman Soylu Gebze’de Açılışa yaptı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gebze Sivil Toplum Merkezi açılış törenine katıldı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılan programa AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, STK temsilcileri ve partiler katıldı.

 

Program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. Ardından 28 Şubat’ı anlatan belgesel ile devam eden programda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaptı. Açılış öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Demokrasi ve Sivil toplum” konulu konferans verdi. Soylu konuşmasında ağırlıklı olarak 28 Şubat darbesine değindi. Soylu, 28 Şubat’ta tarihin en büyük yolsuzluğunun yapıldığını söyledi.

 

MİLLET İNANCINA SAHİP ÇIKTI

Soylu sözlerini şöyle sürdürdü; “28 Şubat tarihi adını hatırlamaktan bil ürktüğümüz olayların yıl dönümüdür. 28 Şubat’a ben hem içeriden hem dışarıdan iki farklı perspektifle bakmak gerektiğine inanıyorum. İstiklal mahkemeleri ve 1980 darbesini değerlendirmeden 28 Şubat’a bakmak yanlış olur. 28 Şubat, diğer darbelerden çok daha geniş ve daha farklıdır. 28 Şubat’ın organizasyon şekli ve hedefleri 1980 ve diğer darbelerden farklıdır. Yeni bin yıl oluşturma sözü çok önemlidir. 28 Şubat’ı bu söz özetliyor. Millete resmen ‘sizin bin  yıllık gelenek, inanç ve tarihinizi değiştirip 28 Şubat’la taçlandırıyoruz ’demişlerdir. Ancak gördük ki bu ürkütücü darbe milletin inançlarına, geçmişine daha çok sahip çıkmasını sağlamıştır”.

 

Konferans sonrasında daha Gebze Sivil Toplum Merkezinin açılışı protokolün katılımıyla gerçekleştirildi.Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Süleyman Soylu’ ya katılımı ve konferans için teşekkür plaketi takdim edilirken; Gebze Sivil toplum Merkezi’nde ilk toplantıyı gerçekleştiren Kocaeli Taşköprülüler Derneğine Başkanı ve yöneticilerine de plaket verildi.

Program protokol mensuplarının Gebze Sivil Toplum Merkezini gezmesi ile sona erdirildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat