Özdilek

Spor

Şükür ve Şarlayan 2. Yazma Sempozyumunda.

Drama lideri ve eğitim danışmanı Zafer şarlayan ve Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, İstanbul’da Terakki vakfı Okullarında düzenlelen 2. Yazma becerilerİ Sempozyumuna katıldılar.

11 Aralık 2013 Saat: 22:26
Şükür ve Şarlayan 2. Yazma Sempozyumunda.
Şükür ve Şarlayan 2. Yazma Sempozyumunda.

 Düzenlenen Sempozyumda düşünme ve yazma konusu işlendi Yazma becerilerini geliştirme atölyelerine katılan Şarlayan ve Şükür bir çok öğretim görevlisi ve yazar ile fikir alışverişinde bulundu..”Görsel yazma”, “Bilimsel yazma” ve” Düşünmeden yazılırmı ?” konularında düzenlenen atölye çalışmalarında katıldılar. Sabancı Üniversitesinde düzenlelen iyi örnekler konferansına benzer çalışmalara katılan drama lideri ve eğitim koçu Zafer Şarlayan ve Gebze dağcılık kulübü başkan yardımcısı Rıdvan şükür yazma konusunda düzenlenen çalışmaları ve gelişmeleri yakından izliyor. İkili Sempozyumda Sabacı Üninersitesinde yaratıcı yazarlık dersi veren yazar Gülayse Koçak ile yazma konusunda uzun süre sohbet ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat