Özdilek

Sağlık

Sudan içen Ölüyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Vatandaşlara fabrikaları suçladıBu 

 Gebze, Kirazpınar /Gümüşhaneliler mahallesi nde ikamet eden ve hayvancılıkla yaşamlarını sürdüren vatandaşlar, küçük sanayi sitesi içinden geçen derenden su içen ineklerde sürekli ölümler yaşandığını ileri sürerek, fabrikaları suçladılar.

 

Lütfi Yılmaz daha önce bir ineğini, dün de bir ineğini kaybettiğini, Hüseyin karakaş da  daha önce aynı dereden su içen 6 ineğini, Fatma Yılmaz da 6 ineğini kaybettiğini ifade ederek, fabrikalara isyan ettiler.

 

Ölen ineğinin başında tepki gösteren Lütfi Yılmaz, “Dere mahallemizin içinden geçip Tavşanlı köyünden denize gidiyor. Derenin üstü açık. Artık ne dökülüyorsa, su içen hayvanlarımız ölüyor.”diye tepki gösterdi.

 

ÇOCUKLAR DA GİRİYOR

 

Vatandaşlar, çocukların göletler oluşturarak aynı dereye girdiğini, bunu kontrol edemediklerini, büyük facia çıkmasından korktuklarını, Valilik ve İl Çevre Müdürlüğünün çözüm bulmasını istediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat