Özdilek

Spor

Sualtı hokeycileri Çorum'da

Haftasonu Çorum’da yapılacak olan 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan kulüpler dün sabah Çorum’a gitti.

6 Nisan 2017 Saat: 16:08
Sualtı hokeycileri Çorumda
Sualtı hokeycileri Çorum'da

Haftasonu Çorum’da yapılacak olan 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan kulüpler dün sabah Çorum’a gitti. Sualtı Hokeyi İl Temsilcisi Celal Kavaz ve Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut’un uğurladığı kulüplerin hedefi şampiyonada kürsüye çıkmak

 

Hedef, Türkiye Şampiyonluğu

8-9 Nisan’da Çorum’da yapılacak olan 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan kulüpler toplam 66 kişilik kafileyle Çorum’a gitti. Şampiyonada ilimizi Deniz Yıldızları Spor Kulübü, Körfez Yarımca Spor Kulübü, Marmara Su Doğa Spor Kulüpleri, 50. Yıl Spor Kulübü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü ve Barakuda Spor Kulübü temsil edecek.

Kavaz, destek için teşekkür etti

Dün sabah yola çıkan kafileyi Sualtı Hokeyi İl Temsilcisi Celal Kavaz ve Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut uğurlarken il başkanı Kavaz, yaptığı açıklamada, “Kulüpler olarak hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Çorum’a giden kafilemize destek veren başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, genel sekreter Tahir Büyükakın ve GHSİM İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a verdikleri katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat