Özdilek

Güncel

Suadiye gözbebeğim

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gece Suadiye’de Teyfik Fatihoğlu’nun evine konuk olan Sönmez, Suadiyelilerin kendisine sahip çıkacağına inandığını söyleyerek, “Suadiye gözbebeğ

25 Ocak 2014 Saat: 18:01
Suadiye gözbebeğim
Suadiye gözbebeğim

SUADİYE’yi bir aile yuvası olarak gördüğünü ifade eden Sönmez, tüm beldelerden olduğu gibi Suadiye’den de büyük destek alacağına inandığını söyledi. Ev toplantısında vatandaşların düşüncelerini alan, yapılmasını istedikleri sorunları ve istekleri not eden Sönmez, “Ben bu bölgenin insanıyım. Herkes beni, ben herkesi tanırım. Dünyanın en güzel doğallıklarına sahip yerlerinden biri olan Kartepe’yi dünya kenti yapmaya kararlıyım. Çünkü, bu potansiyel ve deneyimli kadrolarımız var. Beş yıldır, turizm, ticaret ve tarım projelerimiz hazır bekliyor. El ele vererek, bu ilçeyi ülke ve dünya gündemine taşıyacağız” dedi.

 İNSAN AYRIMI OLMAYACAK

Sönmez, Uzuntarla ve İbrikdere mahallelerinde de vatandaşlarla buluşup sorunları dinleyerek hem mahalle, hem de Kartepe için düşündüğü hizmetleri anlattı. Bölgede ikamet eden Furkan Usoğlu ve Cemal Karğun’un organizasyonu ile gerçekleşen toplantıda konuşan Sönmez, “Hizmetlerimizi yaparken, öncelikli ihtiyaçlardan yola çıkacağız. Coğrafya ve insan ayrımı olmayacak” dedi. Kartepe’nin on beldeden oluştuğunu, her birinin ayrı güzelliği ve sorunları olduğunu, dengeli ve ihtiyaç önceliğine göre hizmet atağı başlatacaklarını anlatan Sönmez, bölgenin yüzde yüzünü kucaklayacaklarını söyledi.

GENÇ VE YAŞLILAR İÇİN PROJELER

Tüm beldelerde dolaşan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Sönmez, “Bölgemizin fotoğrafını çekmiş durumdayız. Uzuntarla’dan Köseköy’e, Arslanbey’den Maşukiye’ye, Kartepe’nin bir ucundan diğer ucuna çekilen bu fotoğrafa göre projelerimizi dizayn ettik. Kış, doğa ve sağlık turizmi, tarım ve meyvecilik için teşvik ve destek projeleri hazırladık. Uzmanlarla gençlere, yaşlılara ve kadınlarımıza yönelik ayrı ayrı projeler geliştirdik. İlçemizi kaynaştırmak, sağlık, ulaşım, eğitim, sağlıklı yaşam ve konut alanındaki sorunlara çözümler ürettik. İşsizliği giderecek, mahalleleşen köylerimiz için entegrasyonu sağlayacak adımlarımız olacak” dedi. Sönmez, bölgenin sevilen ismi, Uzuntarla Belediyesi eski başkanı Ömer Hazer’in de kendileri için bir şans olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat