Özdilek

Ekonomi

Su zammına karşı boykota çağırdılar

Son üç ayda suya yapılan yüzde 20 zammın geri alınmasını isteyen Halkevleri üyeleri, Yürüyüş Yolu üzerinde masa açtı. Halkevleri, zamların geri alınması için bildiri dağıttı.

21 Ocak 2015 Saat: 17:47
Su zammına karşı boykota çağırdılar
Su zammına karşı boykota çağırdılar

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU’nun son üç ay içinde suya yüzde 20 oranında zam yapması Halkevleri’nin tepkisini çekmeye devam ediyor. Daha önce İSU için de eylem yapan ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ni takip eden Halkevleri üyeleri Yürüyüş Yolu üzerinde stant açarak bildiri dağıttı. Halkevleri’nin dağıttığı bildirilerde su zammı eleştirildi ve vatandaşlara zamlı su faturalarını ödememeleri konusunda çağrıda bulunuldu.

 

EVLERE DAĞITILACAK
Bildiri dağıtım sırasında basın açıklaması da yapan Halkevleri Şube Başkanı Yaşar Seğmen, toplam 20 bin adet el broşürü bastırdıklarını ve bunları yalnızca Yürüyüş Yolu’nda değil, evlere de dağıtacaklarını söyledi. Seğmen, açıklamasında, “Yeni yıl zamlarla geldi. Emekliye yüzde 2.5 asgari ücrete yüzde 6 memura yüzde 3 gibi komik rakamlarla zam yapılırken halkın en temel ihtiyaçları ise kat be kat artırıldı. İSU’yu ocak ayı faturalarını ödemeyerek boykot etmeye çağırıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat