Özdilek

Aşayiş

Su kanalında durabildi

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kontrolden çıkan aracını refüje çarptıktan sonra yolun kenarında bulunan su kanalına düşerek durdurabildi.

30 Ekim 2017 Saat: 11:20
Su kanalında durabildi
Su kanalında durabildi

D-100 karayolu üzeri İzmit Kuruçeşme mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İstanbul istikametine seyir halinde olan Osman Kardaş idaresindeki 41 B 1498 plakalı otomobil, Kuruçeşme KOTAŞ mevkiinde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araö orta refüje çarptıktan sonra  savrulan otomobil yolun  kenarında bulunan su kanalına düşerek durdu.Kzayı gören vatandaşların ihbarı üzerine  olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Osman Kardaş ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken yanına bulunan  eşi Ayşe Kardaş ve baldızı Fatma Kızılkaya ise ambulanslarla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak verildi.  Kaza yapan aracın çekici ile olay yerinden kaldırılması sonrası, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat