Özdilek

Güncel

‘Statla birlikte Alikahya, şehrin merkezi olacak’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Alikahya'da faaliyet gösteren Ordu Gölköy Aydoğanlılar Eğitim, Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

13 Ocak 2014 Saat: 14:53
‘Statla birlikte Alikahya, şehrin merkezi olacak’
‘Statla birlikte Alikahya, şehrin merkezi olacak’

Dernek Başkanı Hakan Kaya ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlere, AK Parti İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, İlçe Yöneticisi Halit Gedik, Atatürk Mahalle Temsilcisi Levent Doğar ve çok sayıda dernek üyesi vatandaş katılım sağladı. Yoğun katılımın sağlandığı programda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilgiyle karşılandı.

‘OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK’

Başkan Doğan burada yaptığı açıklamada, Alikahya’da yapılan hizmetlere işaret ederek, “Alikahya’mıza 5 yıldır hizmet ediyoruz. Bizden önce hizmet edenlerden Allah razı olsun. Açılmayan yolları açtık, bulvarımızı açtık, yan yolları açtık. Muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz. El ele omuz omuza güzel işler yaptık. Alikahya’mıza güzel hizmetler yapmak için uğraştık. Mezarlarımızı toparlamak için uğraştık. 10’a yakın parkımız oldu. Düğün salonumuz yetersizdi, güzel bir projeyle mevcut düğün salonunu yeniliyoruz. Alikahya’da İZMEK kurslarımız açtık” açıklamalarında bulundu.

‘ŞEHRİN GÖZBEBEĞİ OLACAK’

Çocuklar için etüt salonları açtıklarını söyleyen Doğan, “Sinema salonu açtık. 30 binin üzerinde sinema izlenmiş. Kuran kurslarımıza elimizden gelen desteği yaptık. Camilerimizi hiç esirgemedik. Spor kulübümüzün de üstünü yeniledik altına lokal açtık. Epeyi büyük mücadelelerden sonra stadı buraya getirdik. Stadın buraya gelmesi Alikahya için büyük kazançtır. Tıpkı hastanenin buraya gelmesi gibi. Biz hizmetlerimizi sunuyoruz. Bunu halk bilir. Biz görevimizi yapalım. Stadımız burayı şehrin merkezi gözbebeği haline getirecektir” şeklinde konuştu.

‘SİZİN BEREKETİNİZLE OLUYOR’

Alikahya’da yapılacak çalışmalarla daha güzel olacağının vurgusunu yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,“Burada yapağımız güzel projelerimiz var. Pazarımızı kapalı pazara çevireceğiz. Mahalle konağımızı yapacağız. Ben Alikahya’yı seviyorum. Elimizden geldiğince, samimice en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Hep birlikte daha güzel işler yapacağız. Alikahya’mız daha da güzelleşecek. Okullarımız nereden nereye geldiler. Çorba çeşmemizi esirgemedik, bu bölgeye de kurduk. Bu hizmetlerimiz sizlerin bereketiyle oluyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat