Özdilek

Siyaset

SP, MHP VE BBP tahterevalli siyasetine karşı

BBP İl Başkanı Serhat Duyarın ev sahipliğinde MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu bir araya geldi. Şehrimizin sorunlarıyla ilgili toplandıklarını dile getiren 3 başkan tahterevalli siyasetine son vereceklerini d

25 Haziran 2013 Saat: 20:09
SP, MHP VE BBP tahterevalli siyasetine karşı
SP, MHP VE BBP tahterevalli siyasetine karşı

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve ilimizde bir ilk olan toplantı dün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun katılımıyla Otel Asya’da gerçekleştirildi. Yemekli toplantı ilgili bilgi veren BBP İl Başkanı Serhat Duyar “Sürekli olarak ayaküstü sohbet ederken birlikte yemek yiyelim fikir alışverişinde bulunalım diye konuşuyorduk. Son olarak KOTO’nun devir tesliminde bir kez daha konuştuk ve gününü belirledik. Bugün de bir araya geldik. Amacımız şehrimizin sorunlarını çözmek” dedi.

 

“AKP VE CHP ÜLKEYLE İLGİLENSİN”

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu “BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın 8 aydır gayretli çalışmalarını takip ediyoruz. Kendisi için daha önce Kocaeli için bir şans demiştim ve o şansı da hala yaşıyoruz. Kendisinin ev sahipliğinde bugün bir araya geldik ve gelmeye de devam edeceğiz. Kritik bir süreçten sonra böyle bir birliktelik önemlidir. Bugün burada herkes kendi partisinin görüşlerini paylaşacak. Ülkemizin gidişatı ile ilgili konularda konuşacağız. CHP ile AKP birbirleriyle uğraşıyorlar, kutuplaşıyorlar. Birbirleriyle uğraşmaktansa ülkenin sorunlarıyla ilgilensinler” dedi.

 

“TAHTERAVALLİ SİYASETİ”

Ardından söz alan MHP İl başkanı Aydın Ünlü, “İlimizde AKP ve CHP arasında tahterevalli siyaseti yapılıyor ve biz yok sayılıyoruz. O partiler ne istiyorlarsa yapsınlar. Biz derinden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün hem bizler hem de Kocaeli halkı için bir milat olduğunu düşünüyorum. Bu ay BBP İl Başkanımız Serhat Duyar bizi ağırladı. Önümüzdeki ayda ben ya da SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ev sahipliğinde toplantılarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

 

“ÇAĞRI YAPMADIK”

İl başkanları daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yemekte bir araya gelmek için bir çağrı yapmadıklarını vurgulayan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Daha önce de söylediğimiz gibi bu kararı KOTO’nun devir teslim töreninde aldık ve kimseye çağrı yapmadık. Bugün bir araya gelmemiz tamamen gönüllülük esasına dayanıyor. Burada ilimiz için doğru olan mutabakatlara varmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız” dedi.

“ÇOK ERKEN”

Bir koalisyon kurulup kurulmayacağı konusunda başkanlar bu soruyu yanıtlamak için erken olduğunu dile getirdi. Başkanlar adına söz alan Ünlü, “Bu konuda açıklama yapmak için çok erken. Biz şuan şehrimiz için en iyi olanı planlamak, bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldik.  Şehrimiz için biz de varız, bizimde çalışmalarımız ve yapacaklarımız var demek için buradayız. Önümüzdeki toplantılarda daha yararlı işler yapacağız” şeklinde konuştu. Program daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat