Özdilek

Siyaset

SP’li Alaattin Köksal ihraç ediliyor

Partililerce satın alınan parti binasının emaneten kendisi üzerine yaptırılan kısmını yetkililerden izinsiz satan Alaattin Köksal partiden ihraç edildi.

22 Eylül 2014 Saat: 17:34
SP’li Alaattin Köksal ihraç ediliyor
SP’li Alaattin Köksal ihraç ediliyor

Refah Partisi döneminde partililerce satın alınan parti binasının bir kısmı Alaattin Köksal üzerine emanet olarak tapu edilmişti. Emanet olarak üzerine yapılan kısmı parti yetkililerinin bilgisi dışında satan SP’li Alaattin Köksal, SP İl yönetiminin ihraç talebiyle Genel Merkez Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildi.


‘KÜÇÜLTÜCÜ İFADELER’

SP İl yönetiminin yaptığı açıklamaya göre, ‘Böyle kritik bir süreçte kurucular kurulu gibi önemli bir görevi olan Alaattin Köksal Bey gerek yerel seçimlerde gerekse cumhurbaşkanlığı seçimlerinde SP’nin genel görüşleri haricinde,  SP’nin aleyhinde,  genel merkez yönetimini ve çalışmalarını küçültücü ifadeleri basın-yayın kuruluşları vasıtasıyla defalarca kullanmıştır.

 

‘SIKINTIYA SOKTU’

Refah Partisi döneminde partililerce satın alınan parti binasının bir kısmı kendi üzerine emanet olarak tapu edilmişti. Emanet olarak yapılan kısmı parti yetkililerinin bilgisi dışında satmıştır. Böylece parti içinde ve dışında parti çalışmalarını sıkıntıya sokmuştur. Bu sebeple SP İl Yönetimi Alaattin Köksal Bey’i kesin ihraç talebiyle Genel Merkez Yüksek Disiplin Kuruluna sevk ettiğini üzülerek kamuoyuna duyurur.’ İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat