Özdilek

Siyaset

SP kazanınca kimse kaybetmeyecek

Muhtarlar ve muhtar adaylarıyla toplantı yapan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, “Biz, siz muhtarlardan destek bekliyoruz. Saadet Partisi kazanınca kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak" dedi

3 Mart 2014 Saat: 14:25
SP kazanınca kimse kaybetmeyecek
SP kazanınca kimse kaybetmeyecek

SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın ve İzmit Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu ile Sekapark’ ta bulunan Özsar Restaurant’ da  muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi . Türkiye Muhtarlar Derneği  Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Şen ve İzmit Şube Başkanı Vedat Yoldaş programa katılanlar arasındaydı. Programda konuşan  Birol Aydın, hayatın kolaylaşmasını isteyerek "Bir şey gerekiyorsa o çözülür ama siz derdinizi seveceksiniz. Derdinizi severseniz kaynak eksikliği olmaz. İzmit'imiz eskidi, İzmit'imiz yorgun. Binaların etrafını boyayarak, kaldırımları yenileyerek şehri güçlendiremezsiniz. Siz şehrin kaslarını güçlendireceksiniz. Biz hayatımızın kolaylaşmasını istiyoruz" dedi.

 

TRAMVAYI BİZE DE GETİRİN

 

SP’li Aydın, "Elimizi vicdanımıza koyacağız. Geleceğe taşımak için İzmit'i, iyi ki Kocaeli'nde yaşıyorum gururunu bizler Saadetliler imar edebiliriz, inşa edebiliriz. 10 yılda bu iktidar belki ilk yıllarda bir şey yaptı, ama son zamanlar yapılan bir şey yok. Siz bu anlayışla devam ederseniz korkarım İzmitliler, İstanbul Belediyesine giderek tramvayı bize de getirin, bizde görelim diyecekler. Biz, siz muhtarlardan destek bekliyoruz. Saadet Partisi kazanınca kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak" şeklinde konuştu.

 

“HALK MECLİSLERİ KURACAĞIZ “

 

İzmit Belediyesi Başkan adayı Zafer Mutlu da yaptığı konuşmada, “ İzmit'te 25 yıldır AKP ve CHP tarafından yöneltildi. İzmit merkeze milli görüşün elinin değmesi nasip olmadı. İzmit'te Saadet Partisi farkını göstereceğiz. İzmit tepeler üzerine kurulmuş bir yer. Bunun için yatay asansör yada yürüyen merdivenler yapacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat