Özdilek

Siyaset

SP İl Gençlik Kolları, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları, ilimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i makamında ziyaret etti.

25 Ocak 2014 Saat: 22:21
SP İl Gençlik Kolları, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i ziyaret etti.
SP İl Gençlik Kolları, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Ali Paksoy ve beraberinde İl Gençlik Teşkilat Başkanı Harun Sarıdoğan İl Gençlik Halkla İlişkiler Başkanı Ethem Akbuğa, İl Gençlik Mali işler Başkanı İslam Bakdemir, İl Gençlik Yönetim Kurulu üyesi Cihat Kara ve İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Ali Yıldız’dan oluşan bir heyet ile yeni Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i makamında ziyaret etti.

SP Gençlik Kolları Paksoy, “Bizler Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisinin gençlik kolları olarak  “Önce Ahlak ve Maneviyat” inancını ile hareket etmeyi  kendimize şiar edindik.  Ahlakı olmayan toplumlar her zaman çökmüştür. Ahlak ise maneviyattan gelir. Toplumumuz büyük bir ahlaki buhran içerisindedir. Biz Saadet Partisi Gençliği olarak Kocaelili gençlerimizi bu buhrandan kurtarmak için eğitimler, seminerler, eğitim kampları, Asr-ı Saadet dersleri gibi eğitimler düzenliyoruz. Bizler sadece seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz” Dedi.

 

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ise Saadet Partili gençlerin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Saadet Partili gençlerle yapılan hoş sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat