Siyaset

SP Gençlik Ankara Şölenine Hazırlanıyor

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları, ilçe gençlik kolları başkanları ile gençlik şöleni danışma toplantısını gerçekleştirdi.Şölen hazırlıkları konuşuldu.

29 Ekim 2012 Saat: 22:09
SP Gençlik Ankara Şölenine Hazırlanıyor
SP Gençlik Ankara Şölenine Hazırlanıyor

Saadet Partisi Kocaeli il gençlik kolları başkanı Hikmet Aydın’ın başkanlığında, 11.11.2012 Pazar günü saat 11.11 de Ankara’da gerçekleştirilecek olan Gençlik Şöleni öncesi yapılan toplantısına 12 ilçe başkanı, teşkilat başkanları, tanıtma başkanları ve ekonomi ve mali işler başkanları katıldı. İl Başkanı Aydın, ilçe teşkilatlarına gençlik şöleninin içeriği hakkında bilgi verdi ve teşkilatların önerilerini dinledi.

    İl Başkanı Aydın, gerçekleştirilecek olan şölen gençliğimiz için çok önemli, Milli Görüşün temelinde gençlik vardır. Bizim davamızın gücü inançlı gençlerdir. Yapılacak olan bu şölen gençliğimizi tekrardan heyecana ulaştıracaktır.  İnsanlık artık tam bir manevi buhran içindedir. İslam coğrafyası ırkçı emperyalistlerin elinde kan gölü haline çevrilmiştir. Ayrıca işsizlik, açlık, insan hakkı ihlalleri ile dünya gençliği bunalıma sürüklenmektedir. Bunalımdan çıkmanın yolu ancak ve ancak Milli Görüş ile mümkün olacağını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat