Özdilek

Siyaset

SP’den Tokatlılar’a ziyaret!

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Tokat Turhal Çayıraltı Köyü Derrneği'ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

21 Ekim 2012 Saat: 22:47
SP’den Tokatlılar’a ziyaret!
SP’den Tokatlılar’a ziyaret!

Saaadet partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik Başkanlığında ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından Gebze Tokatlılar Derneğine akşam ziyareti yapıldı. Yapılan ziyarette Tokatlılar Derneği Başkanı Hacı Mehmet Özbektaş ve dernek üyeleri tarafından yapılan hoş karşılanan Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı mensupları gösterilen ilgiden memnun kalarak göstermiş oldukları ilgiden ötürü  teşekkür ettiler.

 

 Nezih bir ortamda yapılan sohbette yaklaşan yerel seçimler nedeniyle hem Türkiye’nin genel durumu konuşuldu, hemd e Gebze’nin içinde bulunduğu yerel yönetimler alanındaki sorunlar dile getirilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Nurettin Çelik Milli Görüş’ün yaptığı hizmetleri anlatırken diğer taraftan “bizi gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde aziz milletimiz tekrar iş başına getirse bu efsane hizmetlerin devam edeceği” vurgusunu yaptı.

 

 Tokatlılar Dernek Başkanı Hacı Mehmet Özbektaş’ın ise yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını söylediler; konuşmaları sırasında bu dönemde dernek olarak saadet partisine destek vereceklerini söyleyerek süpriz bir açıklamada bulundu. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında Saadet Partisi İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Tokatlılar Derneği Başkanı Hacı Mehmet Özbektaş ziyaret çıkışı hatıra fotoğrafı çekerek samimi bir görüntü verdiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat