Özdilek

Siyaset

SP’den Ayaz’a sert tepki

SP Başiskele İlçe Başkanı Süleyman Sezer ile il başkanı Sinan Ejderoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile, parti afişlerini asan gençlerin, AKP’liler ile zabıtaların saldırısına uğradığını belirterek, duruma tepki gösterdi

17 Mart 2014 Saat: 17:35
SP’den Ayaz’a sert tepki
SP’den Ayaz’a sert tepki

Saadet Partisi Başiskele İlçe Teşkilatı’ndan, belediye başkanı Hüseyin Ayaz’a tepki çok büyük. Ayaz’ın, partinin afiş ve ilanlarını söktürüp attığını öne süren ilçe başkanı Süleyman Sezer, yaptığı yazılı açıklama ile duruma büyük tepki gösterdi. Belediye yönetiminin belediye panosu ücret tarifesini yeniden belirlediğini ve bu konuda kendilerine tebligat yapmadığını söyleyen Sezer, afişlerinin sökülüp, yırtılmasına karşı sessiz kalmayacaklarını söyledi.

 

AYAZ AFİŞLERİNİ ASTI

Önceki gece partili gençlerin afiş asmaları esnasında 60-70 kişilik AKP’nin gençlik kollarından gençlerin ve İbrahim Çelikiz ile birlikte zabıta görevlilerinin saldırısına uğradığını belirten Sezer, şu ifadelerine yer verdi: “önce sözlü olarak, daha sonra ise fiili saldırı ile billboard ve afişlerimizi yırtmışlardır. Hüseyin Ayaz tarafından talimatlandırılan bu grup ve zabıtalar hakkında şikayetçi olduk. Hukuksuz bir şekilde pankartlarımızı indiren, yırtan ve yerlere atan Hüseyin Ayaz’dan Başiskele halkı 30 Mart’ta kurtulacaktır. Biz Başiskeleli gençlerimizin hangi partili olursa olsun karşı karşıya gelmelerine müsaade etmemek adına gençlik kollarımızı sahadan çekerek herhangi bir tartışma ortamına girmemelerini ve sabırlı olmaları konusunda gerekli uyarıları yaptık. Ancak gördük ki, yalnızca billboardlar değil tüm afişlerimiz, bayraklarımız ve pankartlarımızın kesilip yerlere atıldığını üzülerek müşahede ettik. Şu anda Hüseyin Ayaz’ın tüm afiş ve pankartları şehrin her tarafını işgal etmektedir.”

 

SP’DEN KORKUYORLAR

Başiskele’de yaşanan bu saldırı olayına il başkanı Sinan Ejderoğlu da tepki gösterdi. Afiş panolarının partilere eşit olarak pay edildiğini söyleyen Ejderoğlu, “16-22 Mart tarihleri arasında reklam alanlarının kullanım hakkı partimize verilmiştir. Bu yönde yapılan çalışma sırasında Başiskele Belediyesi Zabıtaları ve AKP’li gençlik kolları üyeleri, partililerimize baskı kurmuştur. Tatsızlık yaşanmaması için asım işlemini durduran ekiplerimiz kargaşa çıkarmadan olay yerinden ayrılmışlardır. Daha sonra ise tüm görsellerimiz asıldıkları yerden sökülmüştür. Parçalanmış ve çöplere atılmıştır. Gerekli hukuki süreci başlattık. Bu tahammülsüzlük tamamıyla Saadet Partisinin yükselişinden korkan zihniyetin fütursuzca hareketinden ibarettir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat