Özdilek

Güncel

Soyup sonra yaktılar

İzmit’e bağlı Sepetçi Köy yolu üzerinde bulunan bir prefabrikte çıkan yangının ardından kaçmak isteyen bir araç içerisindeki 3 kişi İzmit İlçe jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

7 Mart 2014 Saat: 17:21
Soyup sonra yaktılar
Soyup sonra yaktılar

İzmit’e bağlı Sepetçi Köy yolu üzerinde bulunan Kadir Şengün’e ait prefabrik evde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangın ihbarını alır almaz İzmit İlçe Jandarma ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinden önce olay yerine gelen jandarma ekipleri o sırada 41 E 5553 plakalı araç ile kaçmaya çalışan S.K., M.C. ve İ.C. isimli üç şahsı durdurarak araçta bulunan malzemeler ile birlikte gözaltına aldı. İtfaiye ekipleri de yanan prefabrik evi kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Gözaltına alınan şahısların malzemeleri çaldıktan sonra evi ateşe verdikleri öne sürüldü. Jandarma ekipleri yangın ve hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Sepetçi Köy yolunda çıkan yangın yerine giden jandarma ekipleri kaçmak üzere olan şahıslar çaldıkları malzemeler ile yakalayarak gözaltına aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat