Özdilek

Çevre

Sosyal Elçiler Platformu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’na Ziyarette Bulundu

Kocaeli Derince’de bir berber ustası olarak, toplumda gördüğü yaralarla ilgili sosyal sorumluluk projeleri üretip bunu tek kişilik gücüyle bir başlangıç yapan Rasim Uyan, bir süre sonra gelirinin bir kısmıyla daha etkin projelere de

14 Şubat 2017 Saat: 23:24
Sosyal Elçiler Platformu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’na Ziyarette Bulundu
Sosyal Elçiler Platformu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’na Ziyarette Bulundu

Kocaeli Derince’de bir berber ustası olarak, toplumda gördüğü yaralarla ilgili sosyal sorumluluk projeleri üretip bunu tek kişilik gücüyle bir başlangıç yapan Rasim Uyan, bir süre sonra gelirinin bir kısmıyla daha etkin projelere değinmeye başlamış.

Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar projesi kendisini keşfetmiş ve görünürlülüğü ve etkinliklerini bir adım daha ileri taşıyan Uyan, bu projede yer almış ve almaktadır.

Bir süredir başarılı sosyal ve doğa çalışmalarında farkındalık yaratan Hamdi Kaptanoğlu’nu gözlemleyen Sosyal Elçiler Platformu üyeleri hem istişarede bulunmak hem de orman ve doğayı içine alan projelerini konuşmak için Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’na ziyarette bulundu.

Hoş ve dolu bir telakkide bulunan taraflar, tekrar görüşmek ve orman ile ilgili ortak projelerde buluşmak için ortak konsensusta bulundular. Sosyal Elçiler Platformu Başkanı Uyan, Hamdi Kaptanoğlu’na kabul ettikleri için ve verecekleri destekler için teşekkür ederken, Kaptanoğlu’da ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. Ülkem ve kurumum için taşın altına elimizi koymamız gereken bir durum olursa orman ve doğayla ilgili gerçekçi projelerde kapısının sivil toplum kuruluşlarına açık olduğunu dile getirdi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat