Özdilek

Kültür/Sanat

Sosyal Dayanışma Vakfı AKP Vakfı Mı Oluyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyelerinden Nurhan Atalay, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında, yaklaşan seçimler öncesinde yapılan hayırseverlikler konusunda medyaya va halka önemli mesajlar verdi.

Nurhan Atalay yaptığı açıklamada: “ Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, yirmi altı kişiden oluşan listesinde yirmi bir kişi Adalet ve Kalkınma Partisi üyesidir. AKP il genel meclis adayları, AKP il delegeleri, belediye meclis üyeleri, yöneticiler ve üyelerinde aralarında bulunduğu yirmi bir kişi, fiilen yada hatır gönül ilişkisiyle AKP’ye bağlı olan kimselerdir. Hayırsever vatandaş bu listenin hiç birinde yoktur. Yardım almak isteyen vatandaş, öyle yada böyle AKP’li olmaya zorlanmaktadır. Görünen o ki, AKP’li olmayana hiçbir yardım yapılmayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Sosyal yardımlaşmanın yanlızca AKP’li olanların hakkı değil, tüm vatandaşların hakkı olduğunu belirten Atalay, imzalanmak üzere isimleri verilen üyelerin, Vali Ercan Topaca tarafından kabul edilmeyip meclise geri gönderilmesini istediklerini, hukuka ve insansal vasıflara aykırı bu sürecin bir an evvel son bulmasını beklediklerini belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat