Özdilek

Güncel

SÖNMEZ EV EV DOLAŞIYOR

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, ilçe genelindeki her evin kapısını çalarak, hem kendisini tanıtıyor hem de projelerini paylaşıyor

18 Aralık 2013 Saat: 00:39
SÖNMEZ EV EV DOLAŞIYOR
SÖNMEZ EV EV DOLAŞIYOR

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, ilçedeki her evin kapısını tek tek çalıyor, hem kendisini tanıtıyor hem de seçmenlere ulaşıyor. Sönmez bu hafta Uzunçiftlik Uzunbey Mahallesi’ndeki evlere konuk oldu. Sönmez’e; ilçe başkanı Başar Değer, kadın kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, gençlik kolları ve belediye meclis üyesi aday adayları eşlik etti. Ev ev dolaşan Sönmez siyasi görüşüne bakmaksınız, herkese yapacakları projeleri anlattı.

Herkesin başkanı olmak istediğini açıklayan başkan adayı Yaşar Sönmez, “Kartepe’de ayrımsız, herkesi kucaklayan bir belediyecilik modeli uygulayacağız. Sadece proje belediyeciliği değil, insanların gönlünü de yapan, elini sıkan, acısını ve sevincini paylaşan bir belediyecilik düşünüyorum. Çoğu insan beni tanıyor.Seçmenim oy verecekse de vermeyecekse de beni tanısın istiyorum. Tanıyanlara da kendimizi anlatmak istiyorum” diyerek düşüncesini paylaştı.

Herkesin kendisini tanıması için durmadan çalışacağını ifade eden Yaşar Sönmez, “Tanıyana yapacaklarımızı anlatıyor, tanımayanlara kendimizi tanıtıyoruz. Her gittiğimiz kapıdan onure edilerek ayrılıyoruz. Halkın ilgisi, samimiyeti ve desteği karşısında mutluluk duyuyoruz. Tabi tüm bunlar bizi ve ekiplerimizi ne şımartıyor ne de rehavete kapılmamıza yol açıyor. 30 Mart akşamına kadar ben ve arkadaşlarıma oturmak yok. Bu kent için büyük hayallerimiz var”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat