Özdilek

Siyaset

SON YILLARIN EN BÜYÜK BULUŞMAS

Demokrat Parti Gebze ilçe başkanlığı hafta sonu Eskihisar Old Castle otelde düzenlediği birlik dayanışma kaynaşma ve vefa gecesi adına yakışır görüntülere sahne oldu.

16 Ocak 2013 Saat: 09:59
SON YILLARIN EN BÜYÜK BULUŞMAS
SON YILLARIN EN BÜYÜK BULUŞMAS

Demokrat Parti’nin her kademesinde görev almış ve bölgemiz siyasetine damgasını vurmuş bir çok tanıdık simanın bir araya geldiği gecenin açılış konuşmasını Gebze ilçe başkanı Rüstem Keskin yaptı. Keskin açılış konuşmasında “ Partili dostlarım bu gece ülkemiz demokrasisinin çimentosu kırat’ın şahlanışına şahitlik ettiğimi gece olacaktır. Bu birlik tablosunun 2014 yerel seçimlerine taşınması için teşkilat olarak var gücümüzle çalışacağız. Özlenen ve beklenen Kırat iktidarının ilk adımını Gebze’de atıyoruz. Hepinize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşunun 67.yılını kutluyoruz. Nice yıllar temenni ediyorum. Tüm basın çalışanlarının 10 ocak dünya gazeteciler gününü de tebrik ederim.

Bu salonu dolduran sizlerle bölgemizin ve ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

RENKLİ KATILIM TABLOSU

Demokrat Parti Gebze ilçe teşkilatınca düzenlenen vefa gecesine Kocaeli İl başkanı Levent Yağız, Demokrat Parti MYK Üyesi Fevzi Canbaz, Hatice Kozlu,Yüksek Haysiyet Divanı üyesi Avukat Burak Uluköylü, Gölcük ilçe başkanı Ahmet Levent, Çayırova ilçe başkanı Kurban Aktaş, Darıca ilçe başkanı Turgut Bayar, Körfez ilçe başkanı Uğur Nurcan,

Pendik ilçe başkanı Cavit Gürsoy, Maltepe ilçe başkanı Avukat Gülay Ezibay, Kartal Eski ilçe başkanları Adnan Menderes ve Ömer İçmeli, ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, Dilovası belediyesi kurucu başkanı Ercan Dalkılıç, Giresunlular Dernekler birliği başkanı Hatem Soysal, Eski il başkanlarından Kadir Ayhan, Ersin Soykan, eski ilçe başkanlarından Haluk Tipi, Şenol Kurt, Gebze Eski belediye başkanı Mehmet Emin Akın, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Eski ilçe başkanı Abdullah Kara, Mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

SLAYT GÖSTERİSİ YAPILDI

Demokrat Parti Gebze ilçe teşkilatının birlik ve kaynaşma yemeğinde ilçe yöneticileri davetlilerle tek tek ilgilenirken Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin Ayşegül tamtam öncülüğünde hazırladığı 1923’den bugüne Türkiye ve Demokrat Parti isimli slayt gösterisi davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

 

DP ilçe başkanı Rüstem Keskin’in ardından davetlilere bir konuşma yapan Kocaeli il başkanı Levent yağız ise konuşmasında Demokrat Partinin Türkiye’nin geleceği olduğuna vurgu yaparak başladığı konuşmasında “ Bugün Suriye’de yaşananların, İmralı pazarlıklarının mümessili olan iktidar partisi halktan aldığı güvenoyuna layık olamamış memleketi uçurumun kenarına kadar getirmiştir. Gebze ilçe teşkilatımızın düzenlediği bu akşam yemeği göstermektedir ki Demokrat Parti kadroları artık göreve hazırdır. Genç ve bu gençliğe rağmen partimizin her kademesinde görev almış göreve geldiğinden bu yana memleketin her köşesini korumasız, eskortsuz dolaşan gittiği en ücra köşede bile milleti ile tokalaşan kucaklaşan bir genel başkanımız var. Bize düşen genel başkanımızla birlikte elele yürüyerek Demokrat Parti iktidarını kurmaktır. Artık çare kalmamıştır. Millete Gidiyoruz” dedi.

 

Akşam yemeği ile birlikte devam eden birlik ve dayanışma gecesinin ilerleyen dakikalarında Demokrat Parti kadrolarında uzun yıllar hizmet vermiş Parti büyüklerine ilçe teşkilatı tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

 

Sırasıyla Hüseyin Dokuzelma., Memduh Bilgin, Muzaffer Altıntaş, Kadir Arabacı, Adnan Yavuz, Ali Özgenç, Osman Uluköylü, Haluk Tipi, Bülent Atasayan ve Ercan Dalkılıç’a düzenlenen törenle plaketleri il ve ilçe yöneticileri tarafından takdim edildi.

Vefa plaketleri töreninde kısa bir konuşma yapan Giresun Dernekler birliği başkanı Hatem Soysal, hemşehrisi Rüstem Keskin’i böyle bir gece hazırladığı için tebrik ederek, ülkeye büyük hizmetler vermiş Demokrat Parti kadrolarının üzerlerindeki ölü toprağını atarak şahlanışa geçeceğine inandığını ve birlik olarak desteğe hazır olduklarını söyledi.

 

Demokrat Parti şahlanış gecesinde gençlik kolları tarafından hazırlatılan tabloyu parti gençlik kollarına en büyük bağışı yapan bölgemizin genç ve başarılı işadamlarından Temur inşaatın sahibi Adnan Temur aldı.

 

Yerel basının yoğun ilgi gösterdiği gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşku ile eğlenen Demokrat Partililer kemençe eşliğinde horon çekip, kolbastı oynayarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat